Vierailija

Ehkä kyse nyt ei todellakaan ole pelkästä kalapuikosta vaan voin kuvitella, että pojan käytös on muutenkin ollut hyvin asiatonta ja uhkaavaa. Kolme puikkoa ei varmasti riitä nuorelle, mutta se ei ole koulun tai keittiöhenkilökunnan vika, että rahaa ei ole enempää, jotta lapset saisivat riittäväksi syödäkseen.Säännöt koskee kaikkia, eikä vain niitä ketkä on opetettu normeja noudattamaan!Aivan käsittämätön kommentti äidiltä, minusta pitäisi olla vanhempana erittäin HUOLISSAAN jos tilanne 13-vuotiaan pojan kanssa johtaa siihen, että paikalle kutsutaan poliisit.Varmasti poika on heittänyt tarjottimen tahallaan ruokalassa, riehunut, huutanut ja käyttäytynyt täysin hallitsemattomasti. Tämä on vain iltalehden/iltasanomien oiva tapa tehdä skandaaliuutinen ja parjata koulun henkilökuntaa!

Sivut

Kommentit (44)

Lainaus:

varmasti tiedän, että suomen kouluissa tapahtuu nykyään niin isoja asioita, että pelkästään yhden kalapuikon takia ei poliiseja paikalle soiteta!Mitä medianlukutaitoon tulee, on todellakin hyvä nähdä metsä puilta ja asiayhtey, jossa tai jonka vuoksi tapauksesta on kirjoitettu. Se on etäänlaista älykkyyttä!
osoitti myös tämä viesti.

Lainaus:

"V*ttu mä räjäytän tän koko koulun" tai "Ammun teidät kaikki"Tuskin olisi asiaa tarkoittanut, mutta nuorten suusta kuulee tuollaista aika usein. Ja nykyään kaikkiin tämäntyylisiin puheisiin suhtaudutaan vakavasti!
opettajillakin on vaitiolovelvollisuus eikä julkisuudessa tulla puimaan oikeita syitä poliisien kutsumiselle. Aivan naurettavaa että tämä kalapuikko on nostettu pääasiaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

asiasta olisi ollut tarpeeksi nöyryyttävä. Naurettavaa alkaa vaatimaan puikon palautusta johonkin. Kivat olisi ollut sillekin joka seuraavaksi niitä puikkoja olisi ottanut... toisen lautaselta, yök, vaikka ei siitä vielä olisi syötykään. En usko, että missään keittiössä on ruokia laskettu ihan noin tarkkaan, että yksi kalapuikko aiheuttaisi loppuruokailijoiden nälkiintymisen.

se, että opettaja kävi kiinni pojan tarjottimeen niin, että kaikki levisi lattialle ja sitten käski siivoamaan? Veikkaanpa että jos joku meille esim. työpaikkaruokalassa tekisi saman, olisi konflikti valmis.Opettajan työ murroikäisten parissa on vaativaa, ja valitettavasti alalla on persoonia, jotka siihen työhön eivät sovi. Asiat pitää selvittää ja rikkeilla olla seuraamukset, tietenkin, mutta ylireagointi aiheuttaa vain ongelmia. Olen itsekin aineenopettaja, tosin nyttemmin vain alaa sivuavissa tehtävissä joten väitän tietäväni jotain koulujen arjesta.

Lainaus:


Varmasti poika on heittänyt tarjottimen tahallaan ruokalassa, riehunut, huutanut ja käyttäytynyt täysin hallitsemattomasti. Tämä on vain iltalehden/iltasanomien oiva tapa tehdä skandaaliuutinen ja parjata koulun henkilökuntaa!
Onko se sitten hyvää medianlukutaitoa että tekee oletuksia tietämättä asiasta oikeasti mitään? Vai olitko paikalla?

käyttäydy uhkaavasti tai ole muuten jotenkin hallitsematon. Ajatelkaa nyt järjellä. Hei, täällä koulukuraattori. Voisitteko tulla kun täällä yksi poika on ottanut ylimääräisen kalapuikon eikä siivoa jälkiään. Johan sille poliisin palvelunumerostakin sanottaisiin, että sori vaan, meillä on parempaa tekemistä.

Opettajien vai keittäjien rahoilla? He tekevät muutenkin raskasta työtä lastenne eteen, ja pienellä palkalla, keittäjät ihan mitättömällä, niin sitten heidän pitäisi omilla rahoillaan ne lapsetkin ruokkia????Syyttäkää hyvänen aika päättäjiä älkääkä koulun henkilökuntaa.Ja tosiaan, kannattaako uskoa aina yksipuolista selostusta, kun toinen osapuoli ei voi omaa näkökulmaansa kertoa.

no juuri siksi, että jos he yrittävät kuria pitää, se tuomitaan, kuten nyt tässäkin tapauksessa. Fiksu murrosikäinen olisi pyytänyt anteeksi aiheuttamaansa häiriötä ja siivonnut vähin äänin jälkensä. Ja sille joka sanoi, että kaikki murkut on tällaisia, EIVÄT TODELLAKAAN OLE.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat