Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tässä taas nähdään opettajien ammattitaito....

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

Jos edes jälki-istuntoa antaa niin joko:a) oppilas tulee jälki-istuntoon mutta vanhemmat käyvät sen jälkeen hiilenä opettajalle että "ei meidän Nico-Petteri.....ja johan tuosta itsetunto kärsii....teemme tästä kyllä valituksen...."

b)oppilas ei tule jälki-istuntoon ja vanhempansa imoittavat kouluun että "ei meidän Nico-Petteri.....ja johan tuosta itsetunto kärsii....teemme tästä kyllä valituksen...."

Vierailija

ainoastaan fyysistä väkivaltaa ei enää saa käyttää rangaistuksena, mutta sitäkin voidaan taas jo "määritellä uudestaan", koska oppilaan "Poistaminen luokasta pakkokeinoin" on mahdollista.EItse asiassahan opettajilla on nykyään luokissa mielivalta ja sjuuri siksi näitä tapauksia syntyy...

Vierailija

Itse olisin tyhjentänyt luokkani muista oppilaista, jollei yksi suostu poistumaan. Ja miksei odotettu tuntien päättymistä kun oli köksäntunnilla kuitenkin rauhallisesti? Oppilaan kun oppilaan saa räjähtämään, jos oikein kusipäiseksi ryhtyy.Tottakai asia vaatii selvitystä, mutta tässä on kyllä ammuttu kärpästä tykillä. Siis kalapuikkoa poliisilla.

Vierailija

Joka päivä koulukiusataan tuhansia oppilaita. Niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Siihen levitellään käsiä ja valitellaan resurssipulaa. Nälkäinen murkku, tunnekuohuineen, ottaa kalapuikon, ja soitetaan poliisit. Outoa. Luulisi ammattikasvattajien ymmärtävän kuinka hankalaa varsinkin pojasta mieheksi kasvavalla teinillä testosteroni myrskyineen on. Mielestäni olisi ollut asiallisempaa ottaa vanhempiin yhteyttä ja keskustella asiallisesti tilanteesta pojan, vanhempien, keittäjän sekä opettajan kesken.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat