Sooda/leivinjauho: ovatko keskenään korvattavissa? Pikkuelipätaikinassa

Vierailija

pitäisi olla soodaa, mutta kotona vaan leivinjauhetta. Voinko laittaa? Mikä ero niillä ylipäätään on, tuntuu, että toissa ohjeissa vaan käsketään laittaa soodaa, toisissa leivinjauhetta, ilman mitään järkevää erotusta.

Kommentit (6)

Vierailija

että soodalla voi valmistaa vain hapanta sisältäviä taikinoita. Muunlaisista tulee täysin syömäkelvottomia. Tiedän tämän, kun kaveri kerran oli korvannut leivinjauheen soodalla marjapiirakassa.



Lainaus:

pitäisi olla soodaa, mutta kotona vaan leivinjauhetta. Voinko laittaa? Mikä ero niillä ylipäätään on, tuntuu, että toissa ohjeissa vaan käsketään laittaa soodaa, toisissa leivinjauhetta, ilman mitään järkevää erotusta.

Vierailija

Näin ollen soodaa ei ainakaan pidä mennä laittamaan vääränlaiseen taikinaan. Mutta leivinjauheella ei kai ole tällaista rajoitetta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat