Sooda/leivinjauho: ovatko keskenään korvattavissa? Pikkuelipätaikinassa

Vierailija

pitäisi olla soodaa, mutta kotona vaan leivinjauhetta. Voinko laittaa? Mikä ero niillä ylipäätään on, tuntuu, että toissa ohjeissa vaan käsketään laittaa soodaa, toisissa leivinjauhetta, ilman mitään järkevää erotusta.

Kommentit (6)

että soodalla voi valmistaa vain hapanta sisältäviä taikinoita. Muunlaisista tulee täysin syömäkelvottomia. Tiedän tämän, kun kaveri kerran oli korvannut leivinjauheen soodalla marjapiirakassa.



Lainaus:

pitäisi olla soodaa, mutta kotona vaan leivinjauhetta. Voinko laittaa? Mikä ero niillä ylipäätään on, tuntuu, että toissa ohjeissa vaan käsketään laittaa soodaa, toisissa leivinjauhetta, ilman mitään järkevää erotusta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat