Seuraa 

Te ilmeisesti tlasitte sieltä born2becool-putiikista? Onko tilaus sujunut ihan ok ja tuliko niistä postareista tietoa? Siellä olis jotain kiinnostavaa mullekin ja ajattelin,uskaltaisko tilata?!

Kommentit (6)

Juuri eilen laitoin putiikkiin viestiä, kun postia ei ole kuulunut :( Tilasin kahdesta muustakin UK putiikista samana päivänä ja ne postit tulivat viime viikolla... Joten odottelen vastausta...

Sain tilaamani kaksi rain settiä viime viikolla.Noloa kyllä en ole varma menikö niitä postareita vai ei. Katsoin, että Visalta oli veloitettu yhteensä 51€ ja tämän verran nuo puvut taisi yhteensä maksaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Moikka!

Tilattiin kaverin kanssa syksyllä ja monta kertaa meilailtiin ja soiteltiin,kun ei tavaraa tullut.Tulivat siis lopulta, mutta kesti.Eivät ilmottaneet haalaria, että kyseistä mallia ei ole-toinen erilainen tuli siis tilalle.Wet days setit tuli.Tilattiin rantatossuja.Tilaus tuli muistaakseni 3 ehkä 4 eri osassa, kun aina jotain puutui ja piti soitella ja meilailla perään.Postareita en muista ainakin alle 10 euroa varmasti.Itse en ainakaan meinaa tilata enää sieltä kyseisistä syistä.

Ovat kuulemma lähettäneet vaatteet silloin kuin vahvistusviesti tuli eli 31.12. ja ihmettelivät ettei ole tullut perille, normaalisti kestää 5-7 pvää. Jollei perjantaihin mennessä ole tulleet, lupasivat lähettää uuden lähetyksen. No, katsotaan nyt sitten miten käy...Kiva olisi kuulla onko muilla tullut perille!(tilasin kaksi rainsettiä ja vahvistusviestissä toimituskulut olivat 0 puntaa).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat