Seuraa 

Meidän esikoisella on atooppinen iho, lähinnä ongelmana viime aikoina olleet atoopikon talvijalat. Ennen niiden ilmaantumista oli useampi vuosi, ettei mitään ongelmia ollut. Nyt yht'äkkiä kasvoihin on tullut ihottumaa silmien alle pandakarhutyyliin. Allergiaa ei pitäisi olla, pikkulapsena oli allerginen kananmunalle, ehkä vähän maidolle (näkyi veritestissä, ei Brickeissä), ja kaksivuotiaana oli taiveihottumaa. Mitähän tuohon ihottumaan kannattaisi laittaa (meidän jalkakortisonit ovat vahvoja, eli ei niitä ainakaan)? Ehdotuksia?

Kommentit (4)

ja joka lääkärikäynnillä saatetaan määrätä eri voidetta. Mun mielestä parasta on ollut Aqualan (ei L eikä Plus), on edullinen 200g tuubissa ja keskikastia rasvaisuus-kosteuspitoisuus -asteikolla, imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan samettisen pehmeäksi. Kallein ei ole aina paras vaihtoehto. Ja silmänympärysiholle laitettava voide ei kai voi olla ihan mitä tahansa, mut tässä aqualanissa sanotaan että sopii myös kasvoille ja limakalvoalueille.

Meidän kummipojalle lastenlääkäri määräsi kasvoihin sellaista voidetta kuin terra-cortril ja on kyllä auttanut. Sitä saa apteekista myös ilman reseptiä, on aika pieni tuubi 15g, en tiedä onko isommissa. Kannattaa kokeilla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletko miettinyt esim. histamiininvapauttajat läpi, eli esim. mansikat, suklaa ja kaakao, sitrukset, tomaatti, kalat ja äyriäiset, kananmuna yms.? Koska teillä on allergiatausta, niin tuntuu melkein todennäköiseltä, että joku ruoka-aine siellä hiertäisi? Kasvojen ihottumat kun liittyvät tosi usein ruoka-aineisiin... Ovatko maito- ja kananmuna-allergiat varmasti jo hävinneet?Meillä 3-vuotiaalla runsas tomaatinsyönti aiheuttaa nuo pandat ja suun ympärille saman homman. Tiesitkin varmaan, että allergiatestit eivät ole luotettavia pienillä lapsilla!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat