Vierailija

Löysin kivan vuokralle tarjottavana olevan paritaloasunnon Helsingin Pakilasta. Asunto ja piha ovat tosi kivoja, 3h + k + khh + s, 80m2 yhdessä tasossa.Asunto on sähkölämmitteinen (takkakin löytyy), ainoastaan vuokranantajan vuokrapyyntö on mielestäni hiukan korkeahko.Mitäköhän tuollaisesta oikeasti pitäisi maksaa jos minä maksaisin myös lämmityssähkön?

Kommentit (8)

Me ollaan vuokranantajia, asunto on 90-neliön rivari Espoossa kivalla alueella, mutta kauempana kuin ap:n mainitsema. Vuokra on 1450, mihin hintaan on mennyt helposti vuokralle.

laskurin, jolla voi laskea mitä mistäkin asunnosta kanattaa maksaa vuokraa/ pyytää vuokraa. En vaan muista enää että mistä.

Mutta Helsingistä, paritalo, oma piha, takka, sauna,isot neliöt, kuulostaa kalliilta.Helsingin hintatasosta on vaikea sanoa, mutta Tampereella tuollainen on yleensä noin 700-800, saattaa olla 900kin riippuen vähän kunnosta ym..Että veikkaisin että kyllä saa Helsingissä vähintään sen tonnin maksaa, mutta en tosiaan osaa sanoa Helsingin asunnoista mitään. (joskus katselin huviks netistä vuokra-asuntoja ympäri maata, ja löysin paljon samantasoisia ja kokoisia kaksioita mistä me maksamme 500€/kk, Helsingissä 1300-2000€/kk)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juuri kuulin, että täällä Keski-Suomessa kunnan kerrostaloasunnon vuokra 10 km kaupungista on 700 euroa, joten täytyyhän tuon olla ihan eri luokkaa.

Pirkanmaalla, kaupungissa. Tosin maaseutumainen ympäristö. Uusi rivitaloasunto, neliöitä 69, takka + sähkölämmitys. Vuokra 650 euroa.

vuokrat asunnoissa,käytiin viime vkolla katsomassa rivitalon päätyasunto kolmio,76neliötä,autopaikka,sähkölämmitys. 1050euroa kuussa + sähkö!! tällä hetkellä maksamme kolmiosta 750euroa kittilän kylään matkaa 7km. että silleen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat