Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei,Tahtoisitko kodinomaisen paikan sairaalassa, missä synnyttää?

Oletko kiinnostunut siitä, mihin suuntaan synnytyskulttuurimme muuttuu?

Tahdotko olla mukana vaikuttamassa muutokseen?Allekirjoita adressi ja vaikuta kanssamme!Yhdessä voimme saada muutosta aikaiseksi! [http://www.adressit.com/keskisuomen-synnyttajil...|http://www.adressit.com/keskisuomen-synnyttajille-oma-haikaranpesa] Kiitos.

Kommentit (3)

Eli toivomme tällä samalla adressilla myös perhehuoneita ja tulemme sen adressia luovuttaessa ilmaisemaan. Sinällään toiveemme ei ole keneltäkään pois eli voi allekirjoittaa vaikka oma toive koskisikin vain tuota perhehuonetta. Voihan sen aina ajatella, että on hyvä kun on vaihtoehtoja vaikka ei niistä itse henkilökohtaisesti olisikaan kiinnostunut. :)

.. tällainen todellakin tarvittaisiin, mutta minusta siinä mielessä, että sairaalassa olisi perhehuoneita kuten Haikaranpesässä. Kodinomaisuus, jota myös KSKS:aan toivoisin, on minusta eri asia kuin kannattamanne luonnonmukainen synnytys. Oma sairaalassa olo aikani (yli viikko) oli viimeksi traumaattisen synnytyksen jälkeen todella vaikeaa siksikin, ettei mieheni voinut olla kanssani koko ajan. Adressin olisi siis minusta hyvä koskea ihan kaikkia synnyttäjiä, ei vain luomusta kiinnostuneita. Vaikean synnytyksen kokenut äiti tarvitsee puolisoaan tuekseen ja omaa rauhaa toipumiseen (perhehuoneessa) vielä enemmän kuin hyvin menneen luomu- tm. hyvän synnytyksen kokenut äiti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat