Vierailija

Tumma väri päälle vai? Halusin vaaleita raitoja ja ihan punaisia ovat :-(

Kommentit (7)

niin menee helposti punaiseksi. Suosittelisin aina tuolloin kampaajaa.

Se punerrus häviää ainakin mulla pesujen mukana, ja esim. kun värjäsin koko tukan tummanruskeasta vaaleaksi (kalliilla ja osaavalla kampaajalla), meni punertavaksi 1,5 viikoksi.Viime kampaajalla värjäys niin ikään epäonnistui. Halusin vaalenruskeita raitoja, meni koko tukka tummanruskeaksi.Että ei ne kampaajatkaan aina.Itse toki menen aina kampaajalle, jos rahatilanne sallii, pitäähän talouden pyörät pitää pyörimässä.Uskoisin, että jos laitat nyt tarpeeksi tumman päälle, siitä voi tumma ihan kiva. liian vaaleassa on vaara, että menee vihreäksi (nimim. kokeiltu on).

Ensimmäistä kertaa itse laittelen hiksia, aina kampaajalla käynyt, mutta nyt en pääse kun on vastasyntynyt vauva kainalossa.

Eli neuvoja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sen ruskean pitäisi olla sellaista, missä on juuri oikeat pigmentit ja sitä taas ei tiedä, ellei ole kampaaja. Oletko vankilassa jos et pääse kampaajalle?

Laita joku väri siihen päälle. Raidat imee väriä aika helposti. Vähän epätasainen väri varmaan tulee, mutta ei luultavasti paha. Tummempi on parempi peittämään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat