Vierailija

kysyisin nyt teidän niin viisaiden av-mammojen mielipidettä, mistä ne kannattaa Jyväskylän seudulla hankkia ja vielä että onko niistä mahdollista saada kotitalousvähennyksen?

Kommentit (12)

Samalla kannattaa selvittää, kuka on tehnyt/asentanut lasituksen muiden asuntojen parvekkeille. Tulisi teillekin sitten samanlaiset lasit kuin muillakin (ettei julkisivusta tule "tilkkutäkkiä").KOtitalousvähennyksen saa vain työn osalta ei materiaalien. Lasituksissa sen osuus jää aika pieneksi, mutta kannattaa toki hakea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jossa selvisi, että parvekkeita ollaan alkamassa kunnostaa parin lähivuoden aikana. Jos jollakulla lasit on, on velvollinen ottamaan ne itse alas remontin tieltä. (puhumattakaan että sopivatko sitten enää uudistettuun parvekkeeseen.) Ilman kokouksessa käyntiä en tietäisi tuosta mitään. Että kysypä sinä sitten tätä samaa kun muuta selvität.Lainaus:

Samalla kannattaa selvittää, kuka on tehnyt/asentanut lasituksen muiden asuntojen parvekkeille. Tulisi teillekin sitten samanlaiset lasit kuin muillakin (ettei julkisivusta tule "tilkkutäkkiä").

on mahdollsita. Tein sen jokunen uosi sitten Lumonin laseista. Työn osuudesta saa siis vähentää (ainakin silloin) 60 % ja lisäksi oli satasen omavastuu. Mutta huom! vähennys tehdään verosta eikä verotettavsta tulosta, joten se merkitsee enemmän.

Ja jos on muuta kotitalousvähennystöä samalle vuodelle, niin sekin sitten hyödyttää. Aika pitkään meilläkin odoteltiin asennust, mutta lasit ovat olleet ihan ok. Hinta oli yös kohtuuhinta kun oli uusi talo, johon tehtiin tarjous usealle asukkaalle.

Niin meillä on siis kerrostaloasunto, johon niitä laseja ollaan hankkimassa. Vanha talo on kyseessä ja tässä taitaa olla parin eri valmistajan laseja ennestään, koska ovat niin eri näköisiä keskenään.

Googletin tuossa, että kotitalousvähennys on mahdollinen, mutta siitäpä ei kostu kuin muutaman hassun euron, koska ainoastaan työkulut vähennetään, ei materiaaleja jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat