Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

pukamat ovat äityneet aivan kamaliksi raskauden loppuvaiheessa. yleensä ne ovat kipeytyneet vasta synnytyksen jälkeen, mutta nyt ne on kipeät jo nyt. vuotavat verta jne... Mikä lääkäri hoitaa pukamia? Yleislääkäri? Gynekologi? Tietääkö joku onko pukamat mahdollista hirttää synnytksen yhteydessä samoilla epiduraaleilla?

Kommentit (2)

mulle ainakin kätilö sanoi silloin laitoksella, että heti synnytyksen jälkeen niille ei tehdä mitään, mutta jos ovat suuret vielä jälkitarkastuksen aikaan, niin sitten voi olla aiheellista ryhtyä toimenpiteisiin. Suositteli vaan suihkuttelua ja Scheriproctia, joista sitten olikin apua. Jälkitarkastukseen mennessä me valtavat pukamat olivatkin sitten jo kokonaan hävinneet, vaikka minullakin alkoivat vaivaamaan jo loppuraskaudessa ja pullahtivat oikein tosissaan sitten ponnistaessa. Mutta kaipa voit kysyä neuvoa esim. neuvolasta tai omasta terveyskeskuksestasi, jos tilanteesi tuntuu sietämättömältä...?

lääkäri sanoi, että ennen synnytystä ei tehdä mitään.Työnsi ne sisään ja antoi puuduttavaa geeliä ja särkylääkettä sekä suositteli viileitä istumakylpyjä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat