Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Herättäisitko 3-4 -vuotiaan keskellä yötä, jos

Vierailija

synnytys käynnistyisi ja miehen pitäisi lähteä viemään sinua sairaalaan, eikä lastenhoitajaa saatavilla?!

Eli lapsi ylös ja mukaan kuskaamaan äitiä sairaalaan?

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Lapsi puettiin nopsasti haalariin ja kannettiin autoon jossa jatkoi uniaan. Mies vei minut sairaalan ovelle ja jatkoi mummolaan johon vei lapsen hoitoon. Siellä unenpöpperöinen lapsi oli nostettu vain sänkyyn.

En kyllä ymmärrä mikä tuossa on niin kamalaa... Lapsi ei missään vaiheessa kokenut oloaan turvattomaksi enkä minä joutunut matkaamaan taksilla täältä peräkylästä.

Vierailija

mutta emme tienneet että synnyttäisin. Lähdettiin kovien supistusten vuoksi käymään sairaalassa.Toivon ettei lapselle jäänyt traumoja asiasta.

Vierailija

huolenpito ja välittäminen oikein huokuvat ylitse äidin kaiken ihmillisen tarpeen välttää ällöttäviä takseja?Lainaus:

Kyllähän niitä kotisynnytyksiäkin tehdään, joissa koko perhe katselee kun uusi elämä syntyy. Jos lapsella muuten on turvallinen koti, niin en usko että se jos näkee äidillä olevan synnytys käynnissä, aiheuttaisi elinikäisi traumoja? Kyllähän tässä elämässä tietenkin voi ihan mistä tahansa tulla elinikäisiä traumoja.Mä voisin väittää taas, että jos lapsi syntyy sellaiselle äidille, joka ei ole kiinnostunut hoitamaan lastaan, vaan palkkaa siihen tehtävään lasten hoitajan, aiheuttaa lapselle elinikäisen trauman. Äiti ei rakastanutkaan.

Vierailija

jonkinsortin supistuksia kärsimässä (et muuten varmana ole enimmäinen ja ainoa synnyttävä nainen taksiasiakkaana), mutta ei se, että kesken unien herätetty pieni lapsi joutuu keskellä yötä todistamaan äidin tuskaa? Vaikka synnytys luonnollinen asia onkin, ei se ehkä ole ihan pienen lapsen silmille tarkoitettu. Se, että herätetään keskellä yötä automatkalle, jossa oma äiti on silminnähden tuskissaan ei liene lapselle kovin kiva kokemus?Ja muuten ap, eikö ne kätilöt ja synnytyslääkäritkin ole vieraita ihmisiä sinulle?

Vierailija

Mihin te sen lapsen siellä sairaalassa oikein laittaisitte?Lainaus:

synnytys käynnistyisi ja miehen pitäisi lähteä viemään sinua sairaalaan, eikä lastenhoitajaa saatavilla?!

Eli lapsi ylös ja mukaan kuskaamaan äitiä sairaalaan?

Vierailija

Ellei sitten lastenhoitaja suht lähellä niin, että mies jäisi lapsen kanssa odottamaan ja seuraisi (taksilla mennyttä) vaimoaan sairaalaan heti kun mahdollista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat