Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ja pitääkö todella hajuttomana kuten lupaa?

Entä mistä halvimmalla pk-seudulla (se uusin malli).

Kommentit (9)

mutta ei ollut niin hyvä. Kyllä ne silti haisi, ja aina piti erikseen pussittaa.Saakohan tuota uusinta mallia vielä Suomesta, "Hygiene Plus"?

olevan tosi tarpeellinen. Mutta meillä on ollut allergisia lapsia ja ette ikinä uskokaan kuinka HIRVEÄLTÄ sellainen kakka haisee... ja sitä kun on tullut n 20 krt vuorokaudessa!! Mutta noin muutoin en ehkä välttämättä kokisi sitä tarpeelliseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta sinänsä en usko että vaipparoskis on sen pahempi kuin esim. laittaa vaippa hedelmäpussiin ja sitten roskapussiin - sehän on melkein pahempi!

Ei se tiivis muovikäärö niin tiivis ole, sitten kun se laitetaan roskiin, se pötkylä käsittääkseni vähän hajoaa/löystyy (?), kun on vaan kiepautettu sitä pussia. Eli aika sama kun muutenkin roskapussissa oleva vaippa.Kertakäyttövaippa on kertakäyttövaippa... (kokeiln äitiyspakkauksen kestojakin mutta eipä siitä sen enempää... ei toimi)ap

Meillä oltu tosi tyytyväisiä!! Käytettiin esikoisen syntymästä lähtien, nyt ei enää kuukausiin oo käytetty, koska tyttö 2v ja täyskuiva. Mutta parin kuukauden päästä kun seuraava syntyy, niin taatusti taas otetaan käyttöön! Maksaahan nuo pussit aikas paljon, mutta ehdottomasti hajuttomuuden ja helppouden vuoksi kannattaa maksaa. Ja joskus muuten laskettiin että vaippoja mahtuu yhteen "kasettiin" jopa enemmän kuin mitä "lupaavat"..Eli suosittelen!

Ei ole siitä kokemusta. Meillä laitetaan kaupan hedelmäpussiin haisevat vaipat. Ei ainakaan minun nenään sen jälkeen haise. Hedelmäpusseja kertyy niin paljon, että meillä on riittänyt. Välillä äitini tuo kylään tullessaan niitä.

keittiön/vessan roskiksen tyhjentää tarpeeksi usein niin ei haise! Ja meillä todellakin laitetaan vaipat keittiön roskiin. Kavereilla joilla pelkkä vaipparoskis vessassa ei voi käydä tarpeillaan vaan pitää pinnistellä kotiin asti! Karmee löyhkä!

ja saakohan sitä uutta Hygiene Plus mallia mistään, ainakin Lastentarvikkeesta sanottiin että tulossa heille vasta myöhemmin keväällä.ap

Siinähän pakataan tiiviiseen muovikäröön muovivaippaa jonka sisällä muhii kunnon biojätepommi.Tuollaisiko haluatte jättää lapsillenne kaatopaikalle mätänemään???Hajuttomuutta voi saavuttaa myös vähemmän karseilla ratkaisuilla, esim. teepuuöljy karkoittaa hajut myös aika tehokkasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat