Vierailija

Edessä ekaluokkalaisen pojan synttärit ja pari asiaa niihin liittyen.Onko kenenkään muun lapsi juhlinut ilman kavereita? Pojalla ei kavereita koulussa ole vieläkään, aina muilla synttäreillä on ollut tarha/eskarikavereita, mutta nyt käytyään pienryhmäeskarin ei koulussa ole ketään tuttuja siltä ajalta.Pitäisikö mielestänne kutsua vain luokan pojat synttäreille, kun omasta mielestäni siitä tulee vain sellainen lahjankerjuu fiilis. Mitä mieltä olette?

Kommentit (5)

Jospa siinä pääsevät tutustumaan paremmin ja ties vaikka kavereita löytyisi. Järjestät kivat synttärit ja hankit vaikka pienet "vastalahjat" kaikille, eiköhän siinä ole tarpeeksi katetta synttärilahjasta...

Suosittelen kutsumaan kaikki pojat mikäli mahdollista. Näin luokan pojat tietävät missä asutte ja kavereita saattaa alkaa ilmaantua oven taakse pyytämättäkin myöhemmin. Meillä ainakin kävi näin. Raskastahan tuon ikäisten poikien kutsujen järjestäminen on, mutta maksaa vaivan. Pidä huoli, että on paljon järjestettyä ohjelmaa, menee todella helposti riehumiseksi tuon ikäisillä.Samalla näet itsekin kenen kanssa pojallasi mahollisesti sujuisi leikit muulloinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kutsumalla kaikki vosi saada niitä kaverisuhteitakin syntymään ja näkisitte omin silmin niitä lapsia, sitten olisi ehkä helpompaa kutsua yksittäin tai kaksittain heitä teille leikkimään myöhemmin.En mä nyt tossa ainakaan näe mitään lahjankeruufiilistä, meidän pojan pkoti (ja nyt eskariryhmässä) on ollut aina suht vähän poikia ja kaikki on aina kutsuttu, koska en ole halunnut, että esim. kaksi kutsutaan ja sitten yhtä ei. Aika hyvin vanhemmat on tajunnu tuon idean ja lahjat on ollu mielestäni järkeviä (=halpoja), joku juomapullo tms. Idea on yhdessäolo, ei lahjat.

jos niitä ei ole, ei juhlita! Surullista kyllä jos pikkukoululaisella ei ole kavereita, sen asia korjaamiseksi kannattaisi alkaa tehdä jotain (esim kutsua luokkalaisia synttäreille) :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat