Vierailija

Esim kastikkeessa?

Kommentit (8)

Jos vuohenjuusto on kastikkeessa (lämpimässä) uskallat syödä sitä. Vaikka siinä olisi listeriaa alunperin niin se kuolee 72 asteessa 5 minuutissa. Ja mitä luultavimmin kastiketta on hämmennetty se 5min.



Sillä ei ole väliä onko juuston maito pastöroitua vaiko ei koska on kyse tuorejuustosta joka tapauksessa.

Lainaus:

ja lisäksi, Suomessa lähes kaikki on pastöroitua.




Varsinkin ravintoloissa tarjottavista juustoista iso osa on tehty pastöroimattomasta juustosta. Lisäksi ihan kaupan juustohyllystä löytyy iso kasa pastöroimattomasta maidosta tehtyä juustoa. Vain suomessa tehdyt isojen juustoloiden juustot ovat pästöroidusta maidosta takuuvarmasti tehty.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat