Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Osama bin Laden uhkaa Israelia pyhällä sodalla

Kommentit (10)

Vierailija

Lainaus:

Kertokaa joku fiksu tapa, millä hoitaisitte tilanteen, jos Suomeen ampuisi satoja ohjuksia joku terroristijärjestö naapurimaasta?
1. YK päättää että Suomen alueelle perustetaan saamelaisvaltio kaikille saamelaisille (missä nyt sitten asuvatkaan sillä hetkellä). Suomalaiset ajetaan (koko 5,3 miljoonaa) aivan pohjoiseen noin 1/10 kokoiselle alueelle verrattuna koko Suomen alueesta.2. Nämä saamelaisvaltiossa asuvat kohtelevat pohjoisessa asuvia suomalaisia kuin karjaa. Hirveät piikkilanka-aidat alueen rajalla. Mitään muuta tietä ulkomaailmaan ei ole kuin tämän uuden valtion kautta ja olemme täysin näiden saamelaisten armoilla liikkumisessa (joka on hyvin rajoitettua).3. Kun aikaa kuluu niin saamelaiset päättävät perustaa siirtokuntia myös tälle suomalaisille osoitetulle alueelle.3. Suomalaiset hermostuvat ymmärrettävästi tuosta. Ensin pakkosiirretään ja sitten ei saa edes siellä asua rauhassa. Saati liikkua. Pommi-iskut alkavat näitä sortajia vastaan.Ja sitten ollaankin jo tässä hyökkäystilanteessa joka nyt on Israelin puolelta meneillään.Kummanko vika alunperin?

Vierailija

Jos sen turbaanipää saa israelilaiset kuriin niin sille voi myöntää nobelin. Meneepähän myös vähän aikaa ilman terrori-iskuja esim. euroopassa. Jenkit ehkä(eivät, jos Obama on yhtään edeltäjiään viisaampi) taitasivat sekaantua, toisaalta ei siellä taida olla niin paljoa öljyä, että kannattaisi mennä.

Vierailija

ja Obama uhkaa, niin Israel saa mitä ansaitsee? Oletteko sekaisin?Kertokaa joku fiksu tapa, millä hoitaisitte tilanteen, jos Suomeen ampuisi satoja ohjuksia joku terroristijärjestö naapurimaasta?

Vierailija

vain muslimit osaavat nähdä sodan tavoiteltavana ja pyhänä asiana.

eipä tosin tule minkäänlaisena yllätyksenä tämäkään minulle...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat