Vierailija

.

Sivut

Kommentit (27)

Tarpeen mukaan. Kun ostaa laatua, se käy vielä pikkuveljellekin. Esimerkiksi Rukan haalari on käytössä jo kolmatta talvea, vähän olen paikkaillut punttien kulumapintoja.

Lainaus:

Lainaus:

Meillä 3-vuotias on 88 cm, ja ekana talvena oli 74-senttinen puku ja nyt kaksi talvea on mennyt 86-senttinen.4,5-vuotias on 100 cm, ja uskon, että ens vuonna menee nuo 104-senttiset kamppeet. Pari vuotta oli 92 ja 98 käytössä.
Meidän kuukauden päästä 3v. täyttävällä on ollut tänä talvena 98cm haalari, joka on nyt niin sopiva, ettei taatusti mahdu ensi talvena.Meidän 4,5v. käyttää 116cm haalaria, joka myös jää pieneksi...
Tytöllä 4v oli viime vuonna 98cm haalari, tänä talvena 110.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kertaakaan vielä mennyt kahta kokonaista talvea sama haalari (osan talvea saatettu kyllä selvitäkin). Elikkäs ostetaan uusi kun vanha jää pieneksi.

Meillä lapset kasvaa vähintään 8-10cm/vuosi (eikä ole kyse mistään taaperoista) joten sama haalari ei mene kahta vuotta. Eli pakko ostaa ja useampi haalari /kausi ostetaan.

Aiemmin menivät ulkoiluvaatteet joka vuosi uusiksi, koska ne kävivät pieneksi. Ja minusta on tosi huono ajatus ostaa leikki-ikäiselle paljon kasvunvaraa, se haittaa liikkumista.Mutta nyt, kun muksut ovat 7 ja 8 -vuotiaat, niin kasvu ei ole niin nopeaa. Eivätkä vaatteet kulukaan ihan yhtä paljon. Samoja kamppeita voi hyödyntää seuravanakin talvena kakkosromppeina/alkutalvesta.

Perheen pienimmille, eli 3 -vuotiaalle ja puolivuotiaalle olen ostanut tänä talvena jo kahdet talvihaalarit molemmille.

Isommille (12v. ja 11v.) on riittänyt yhdet talviasut. He eivät tosin tietenkään mitään

toppahaalareita enää pidäkään.Mutta kyllä on ollut tapana ostaa joka talvi ainakin se yksi talvipuku jokaiselle lapselle.

Meillä on lapset niin paljo ulkona ja konttaa ja touhuaa että ei kestä minkäänlaiset haalarit. Nytkin on 9 vuotiaalla likalla kahet Reimat pihahaalarina ja toisista jo polvi haljalla ties mihin on jääny kiinni.

4-Vuotias tyttö menee tuolla haalarillaan vielä kolmannenkin talven, ellei sitten tule kasvupyrähdystä siihen mennessä.

Kouluikäinen poikakin menee nyt toista talvea samassa asussa ja toinen puku on nyt neljättä talvea varapukuna.

2-vuotiaskin varmaan menee vielä ensi talven samoissa kun tämän talven.

Ei sillä, ei minulla olisikaan varaa ostaa joka vuosi kaikille uusia varusteita joka vuodenaikaan sopivia.

80 cm, 86 ja 92. Viime talvena olisi ehkä voinut mennä jo 92cm puvulla, mutta lapsi olisi ollut Michelin-ukon näköinen ja minusta on tärkeää että lapsella on oikeankokoinen puku päällä. Ensi talveksi tulee taas uusi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat