kertokaas oma tapanne valmistaa seitä! sitäkin välillä syötävä mut samat laittotavat tympii...

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (18)

ylensä teen itse näin



seitipalat jäisenä uunivuokaan, molemmin puolin paloja laitan mustapippuria ja aromatia. sitten ruokakermaa päälle ja tunnin uunissa, koska tosiaan jäisenä laitan.



onneks syödään tota harvoin, on alkanu nimittäin tosiaan tympimään.



ainakin tota pannulla tehtyä "kalakastiketta" aion kokeilla ja ehkäpä jotain muutakin.



ap

seitipalat uuniin kypsymään (15min), samalla kuullotan sipulia pannulla, leikkaan paahtoleivästä kuutioita ja pyöräytän ne rasvassa/öljyssä sipulin kanssa. Laitan tämän kalopalojen päälle ja juustoraastetta myös. Uuniin vielä vajaaksi vartiksi ja hyvää on.

sekaan tulee esim. 10 % ruokakermaa ja vähän kalaliemikuutiota + vettä, sitruunapippuria ja suolaa, pakasteherneitä. Syödään kastikkeena perunan, riisin tai pastan kanssa.



Toinen, parempi ohje: seitifileet uunivuokaan, 3 juuston kermaa ja tillisilppua päälle. Uuniin noin vartiksi, sitten päälle vielä parmesan tms. voimakkaan makuista juustoa lastuina/raasteena ja vartiksi uuniin.

Lapsena pidin pannulla ihan kuiviksi mureniksi paistetusta seitistä.



Paista voissa kalapaloja, leivitettynä tai ilman. Lisukkeeksi riisiä ja esim. pinaattikastiketta (pakastepinaattikeittoa).

seiti palat uunivuokaan, sitpip, suola ja tuore tilli mausteeksi. puristettua sitmehua niskaan. sekoitan kerman joukkoon turunsinappia, maun mukaan mutta saa olla reilusti. mukaan myös sitmehua. kaada neste kalojen päälle. tarkoitus uunissa hiukan juoksettua ( sinappi ja sitmehu sen tekevät ) tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat