Vierailija

Lapsi oli tunnin itkenyt pöydässä ja kieltäytynyt syömästä. Hoitaja ei ota asiasta mitään vastuuta vaan suhtautuu asiaan ylimielisesti.

Miten sinun mielestäsi tuossa tilanteessa pitäisi toimia? Mielestäni tuo on vakava asia, vaikkei itselläni olekaan samaa vakaumusta kuin ystävälläni!!

Sivut

Kommentit (25)

Mimmosessa päiväkodissa yksi hoitaja hoitaa ruokailun?Pakottaminen valitettavasti on lapsen väkivaltaa. Alistusta parhaimmillaan. Yhteys johtoon ja ilmotus poliisille. ;)Mutta provoa tällänen on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin lapsia EI pakoteta syömään. Se on varma keino tehdä ruuasta inhokki piiiiitkäksi aikaa! Ja muutenkin syömisestä valtataistelu.Maistamaan kehotetaan, mutta syömään ei saa pakottaa. Ilman muuta valitus päivähoidon hallintoon ja heti sittenkin.

Lapsellehan jää varmasti pelkoja tuosta. Pakotetaan toimimaan vanhempien vastaisesti. Varmasti pelkää nyt että milloin on seuravaan kerran verta ruokana. Niin surullista sen lapsen puolesta! ;(Johtajaan yhteyttä heti!

Olen kasvanut perheessä jossa veriruokia ei vakaumuksen tähden syöty enkä syö edelleenkään, en vaan voisi vaikken enää siinä uskossa olekaan. Tuo asia on opetettu lapsuudenkodissa joten tekee pahaa pienen päiväkotilapsen vuoksi.Ehdottomasti ilmoitus päivähoidosta vastaavalle ylimmälle johtajalle kyseisessä kunnassa. Lisäksi hoitajan on pyydettävä lapselta anteeksi ja hänen vanhempansa läsnäollessa. Lisäksi on taattava ettei kyseinen hoitaja ole paikalla silloin kun jatkossa on veriruokia tarjolla. Luulen kyllä etteivät tuo lasta päiväkotiin enää sellaisina päivinä.Tuon lapsen sisin on nyt murrettu. Hänelle on opetettu ettei verta saa syödä ja jos syö rikkoo vastoin Jumalan tahtoa. Uskon että Jehovan todistajien lapsesta kyse ja tiedän että pienet lapsetkin ovat tämän veriasian sisäistäneet.Toivon ettei vanhemmat jätä tätä asiaa tähän. Säälittää se lapsi kyllä todella, tästä tulee hänelle pelkoja.

koska ei lasten tarvii syödä vakaumuksen vastaisesti, esim. muslimien. Kasvissyöjätkin syövät vaan kasvisruokaa.

Välillä saattaa tapahtua vahinkoja ja joku saa vahingossa jotain maistaa. Mutta ei varmasti pakoteta.t. n.30 päiväkotia kiertänyt lh

että pakotetaan syömään on jo kammottavaa. Millainen ihminen kiusaa lasta pitämällä tätä tunnin ruokapöydässä? Joku sadisti, joka on eksynyt väärälle alalle.

kuin sen että lapsen hoitajalla on hullun paperit. Elikkä pahasti vikaa päässä. Tosta pitää tietty tehdä valitus päiväkodin johtajalle.

Luulisi, että se männävuotinen pakkosyöttöjupakka olisi vähän ravistellut noita pakkosyöttöön taipuvaisia päiväkodin työntekijöitä.

mMnä yhdessä vaiheessa ihmettelin, että miksi poika ei enää nuku päiväunia päiväkodissa.

no syy oli se että häntä istutettiin ruokapöydässä niin kauan että viimeinenkin muru oli ruuasta syöty.Useammankin kerran poika oli istunut puolitoista tuntia ruuan ääressä.

itku kurkussa ja muutaman kerran oli sitten oksentanut kun pakotettiin syömään kaikki lautaselta.Tottakai homma loppui kun suivaannuin oikein tosissaan aiheesta.Palattiin entiseen että ikävuosia vastava määrä lusikallisia syödään ja jos ei enenmpi mene alas niin sitten lähtee pöydästä.

Olin kyllä todella vihainen siitä että jopa puoltoista tuntia pakotetaan istumaan pöydässä. ja lapselta jää päiväunet nukkumatta.

kun olin siellä harjoittelussa.No aika paljon mureni harjottelun aikana luottamus päiväkoteihin. Nyt on oma lapsi ja aina olen vähän huolissani hoidon laadusta. Tuttavani keikkailee ko lapseni pk:ssa ja on kertonut sieltäkin hoidon laadusta (lapsen jätetään ilman valvontaa jne..)Pakkosyötöstä en ole onneksi meidön pk:sta kuullut. Periaatteena sielllä on, että pitää syödä niin monta lusikallista kun on ikävuosiakin. En tiedä mitä tekevät jos lapsi kieltäytyy...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat