Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Suunnitellaan muuttoa ulkomaille. Ajattelin, että josko hoitasimme muuton juuri ennen lapsen syntymää ja palaisimme sitten Suomeen synnyttämään (voisimme asua anopin kakkosasunnossa) ja muttaisimme sitten varsinaisesti vasta vasta vauvan kanssa. Mutta missä vaiheessa pitäisi palata?.. Kolme viikkoa ennen laskettua aikaa? Vielä aikaisemmin?... Toka raskaus kyseessä ja esikoinen syntyi päivää ennen laskettua.

Kommentit (5)

Kansainvälisillä lennoilla lentäminen on sallittua viikon 36 loppuun saakka. Lyhyillä kotimaisilla sekä Skandinavian lennoilla lentäminen on sallittua viikon 38 loppuun saakka, edellyttäen että raskauskomplikaatioita eikä merkkejä ennenaikaisesta synnytyksestä ole.Viikon 28 jälkeen vaaditaan lääkärintodistus raskauden normaaliudesta. Todistuksen voi hankkia viikon 27 jälkeen. Todistus esitetään lähtöselvityksessä, sitä ei tarvitse lähettää etukäteen mihinkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

* Viimeisen raskauskuukauden aikana ei tule lentää eli lentomatkustaminen sallitaan 36. raskausviikon loppuun saakka (kansainvälisen ilmakuljetusliiton suositus).

* Finnairin lyhyillä kotimaan- ja Skandinavian-lennoilla saa matkustaa 38. raskausviikon loppuun saakka edellyttäen että raskaus on edennyt normaalisti ja raskauskomplikaatioita tai merkkejä ennenaikaisesta synnytyksen käynnistymisestä ei ole ilmennyt.

* 28. raskausviikon jälkeen vaaditaan lääkärintodistus, joka todistaa, että raskaus on edennyt normaalisti. Ellei raskaudentilassa tapahdu muutoksia, 28. raskausviikon jälkeen tarvitaan vain yksi lääkärintodistus. Todistuksen voi tarvittaessa hankkia jo raskauden kestettyä 27 viikkoa.

* Terve vastasyntynyt voi lentää rajoituksitta kaikilla yhtiön reiteillä kahden päivän ikäisenä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat