Vierailija

Meidän 3kk vauva ei suostu nukkumaan sisällä kuin max 30min kerrallaan, ulos jos menee niin sitten liikkuvissa vaunuissa nukkuu useamman tunnin. Äitiä vähän vaan väsyttäisi myös, olisikohan mitään konsteja saada vauvalle pidemmät päikkärit. Jos koko päivä ollaan sisällä, vauvalle tulee siis useammat 30min päiväunet, saahan sitä sitten itsekin levättyä mutta..

Kommentit (5)

Meidän poika ei aiemmin just joskus 2-3kk kieppeillä nukkunu päikkäreitä ku liikkuvissa vaunuissa, sitten sinnikkäästi päätin ulkona takapihalla heijata vaunuja paikallaan niin kauan kunnes nukahtaa, vaikka sen 30-40 minuuttia. Toki alussa heräili joskus kun vaunut pysähty, mutta pikkuhiljaa oppi nukkumaan siellä takapihalla liikkumattomissakin vaunuissa. Poika on nyt 5kk ja nukkuu nyt 2x2,5 tuntia ulkona vaunuissa jo monta viikkoa. Kannattaa vaan sitkeästi siis yrittää ainakin meillä toimi, ja lapsikin on koko päivän iloinen ja hyvällä tuulella kun saa nukuttua kunnon päikkärit raittiissa ulkoilmassa!

Eli siis yritä sinnikkäästi saada vauva nukahtamaan vaunuihin kun ne ovat vaikka parvekkeella/pihalla paikallaan.Itse odotan että vauva on varmasti tarpeeksi väsynyt, syötän, vaihdan vaipan ja puen vaunuihin. Sanon hyvät päiväunet ja jätän vaunuihin nukahtamaan itsekseen. Yleensä mölisee/itkeskelee jonkin aikaa unisena ja sitten nukahtaa. Jos alkaa oikea itku, käyn hetken heijaamassa ja jätän vauvan rauhoituttua nukahtamaan itsekseen. Kun uni tulee, vauva nukkuu lähes aina 3-4h ja iltapäivästä vielä 1-2h.Ikää juurikin se 3kk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paitsi että tuo ipana ei nuku ulkonakaan kuin sen puolisen tuntia. Sitten on taas päiviä kun nukkuu parit kolmen-neljän tunnin unet ja yöt on sitten ihan kaaosta. Mutta milläs pidät väkisin hereillä noin pientä, huutaa sitten koko ajan väsyneenä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat