Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

putkiremppaa? Varmaan vaihtelee kauheesti, mut milloin yleensä olis odotettavissa kyseinen remontti, siis minkä ikäisiin taloihin?

Kommentit (12)

Käyttövesiputket uusittiin viime syksynä, kokonaishinta n 10 000e.

Asua pystyi vallan mainiosti, ei häirinnyt elämistä lähes ollenkaan. Kesti n 3 viikkoa josta eivät joka päivä todellakaan olleet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu, ei voi tietää, että milloin tulee, mutta hyvä arvio on, että noin 10 vuoden päästä tulee. Kannattaa varautua noin 500-700 euroa neliö maksavaan remonttiin ja puoleksi vuodeksi muuttamaan muualle. Jos nämä ei säikäytä, niin siitä vaan ostamaan. Me itse asutaan 70-luvun alun kerrostalossa ja ei ole aikeita muuttaa pois. Jo 10 vuotta olen kohta tässä asunut.

Rivitalon putkia ei tarvi uusia yhtä usein, koska ne eivät joudu sellaiseen paineeseen ja kulutukseen kuin kerrostaloissa. Me muutimme vähän aikaa sitten 70-luvun rivariin, eikä meillä ole ainakaan lähivuosina suunnitelmissa mitään putkiremppaa. Tosin vessanpöntön joutui vaihtamaan :)

n. 2500 tuli maksamaan ja neliöitä on n. 200 (omakotitalo)Siis kyseessä oli viemäriputkien vaihto. Tässä nyt näytetään puhuvan sekaisin käyttövesi- ja viemäriputkista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat