Mitä ihmettä teen tuttipulloille, joilla ei enää käyttöä?

Vierailija

Mm. Aventia, Nukkia olisi monta pulloa. Ei viitsisi ihan roskiinkaan heittää.

Kommentit (7)

Vierailija

Panet niistä lahjoitus-ilmoituksen vaikkapa Vauvan osta&myy-palstalle. Tutteja ei oikeastaan voi kierrättää, se on epähugioeenistä ja turvatonta, koska tutit haurastuvat käytössä. Mutta hyväkuntoiset pullot voi kierrättää, ne on helppo keittämällä sitten desinfioida.Voihan niitä myydäkin, on tuollakin palstalla niitä myynnissä - mutta jos haluat päästä niistä nopeasti eroon, anna ne ilmaiseksi. Ei niistä joka tapauksessa montaa euroa saa.

Vierailija

Tuntuvat henkilökohtaisilta, kuten tutitkin. Mutta ei meillä ole montaa pulloa ollutkaan, imetykset ovat onneksi menneet ihan hyvin.

Vierailija

Olivat mitenkuten olleet käytössä parin kuukauden ajan, käytännössä tuskin ollenkaan. Kovin naarmuiset ja kulahtaneet itse olen heitellyt roskiin, johan se muovikin haurastuu.

Vierailija

Muistan kerran antaneeni tuttipulloja keräykseen, joka toimitti ne apinavauvojen hoitolaan Afrikkaan. Maalaistaloissa, joissa on vasikoita/karitsoita, pulloja tarvitaan pienten vasikoiden/karitsoiden ruokkimiseen. (En tiedä, tarvitseeko eläinsuojeluyhdistykset pulloja esim koiranpennuille. Niiltä voisi kannattaa kysyä. Ainakin liinavaatteet voi antaa sinne.)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat