Vierailija

tarpeeksi välipalaa?

Välipala on maksullinen, 30e/kk.

Lapsi valittaa joka päivä, että lisää ei saanut ottaa.

Poika on hoikka ja ihan normaalimittainen. Ei siis mikään syöppöahmatti.

Miten teillä?

Kommentit (10)

järjestää ipk:n ja siellä on leipää ja mehua. Saa ottaa niin paljon kuin haluaa. Toivoisin tietysti, että olisi maitoa...hedelmää on kanssa/jugurttia/murojaLapsi on todella nälkäinen kun tulen töistä. Aaamupalaa ei syö vaikka jättäisin kaappiin. Menemme miehen kanssa seitsemäksi molemmat, joten lapsi jää yksin aamulla. Lounaalla sitten koulussa syö kuin hevonen!

Meillä ainakin tyttö oli tyytyväinen välipaloihin puitossa.

Ja jos kakkosella jo lapsesi niin miksi ei voi mennä kotiin ja syödä siellä vaikka koko muropaketin kerralla.

Ekalla jos on niin laita hedelmiä kassiin ja lopeta valitus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä syödään aamupala 7 maissa, kun vanhemmista jompi kumpi on vielä kotona. Ehkä voisitte itsekin aikaistaa aamupalan. Tai sitten laitat jonkin hedelmän tai muun evään mukaan, että voi syödä siinä koulun päätteeksi, kun ip alkaa.terv. 2

Kyse siis myös ip:stä, joka leikkipuistossa.Kysele vähän opelta, miten syö kouluruuan, jos jättää vaikka sen välistä. Meillä kouluruuan kanssa oli syömisongelmia, koska lapsi ei osannut itse kuoria perunoita. Toinen söi kuulemma kuorineen, kun ei jaksanut kuoria. Toinen ei tykännyt syödä niinkään.

Tarjolla on yksi pienen lapsen nyrkin kokoinen sämpylä tai lusikallinen puuroa. Lisää ei saa. Näkkileipää saa mutta sitähän voi täältä kotoakin käsin laittaa lapselle evääksi.Ymmärtäisin jos välipala olisi maksuton mutta maksamme siitä kuitenkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat