Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (10)

tummat, valkoiset ja vaaleat värilliset erikseen. Eli kolmeen osaan yleensä jaan pyykin, mikäli ei ole pestävänä erityiskäsittelyä tarvitsevia materiaaleja.

ja pestyihin. Kaikki pestään samassa oli väri mikä tahansa, eikä ole kertaakaan mikään värjäytynyt. AINA 40 asteessa oli kesä tai talvi, oli mitä vaatteita tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. tummat vaatteet (pesen 40 asteessa)

2. vaaleat kirjavat vaatteet (pesen 60 asteessa)

3. valkoiset jotka pestään 60 asteessa (lähinnä valkoiset vaatteet)

4. Valkoiset jotka pestään 95 asteessa (lakanat yms.)Meillä kyllä pestään kakkaset lastenvaatteet (niitä onneksi aika harvoin) samassa kun muutkin, vaan värin perusteella lajittelen.Aika hyvä keksintö muuten ne liinat jotka "sieppaa" värin, käytän niitä sillon kun koneessa on mukana jokin uusi vaate joka muuten saattaisi värjätä (lähinnä koskee vaaleita kirjavia).

jos kerran peset mustat ja valkoiset samassa. Laiskuuttako?Lainaus:

Kaikki pestään samassa oli väri mikä tahansa, eikä ole kertaakaan mikään värjäytynyt. AINA 40 asteessa oli kesä tai talvi, oli mitä vaatteita tahansa.

1. Valkoinen 60

2. Kirjava 60

3. Kaikki 40

4. Hienopesu ja villaYkkösestä voi heittää suoraan koneeseen, mutta kakkosesta on erotettava tummat ja vaaleat koneelliset erikseen, myös kakkatahraiset vauvan vaatteet ja vessanpesurätit pesen eri koneellisissa kuin pöydän pyyhkimisrätit ja astiapyyhkeet.

Värilliset erikseen. Yleensä vielä siten, että punaiset erikseen, siniset+vihreät erikseen, mustat erikseen, valkoiset erikseen. Ja sitten villapaidat yms. erikseen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat