Vierailija

kannattaa käydä katsomassa... olen itse kokeillut!!! suosittelen!!! www.minttumaa.net

Sivut

Kommentit (39)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kai tiesit että vauva ja perhe on samaa puljua ja niin ollen tää av-palstakin ja kaikki niiden keskustelupalstat on ytksi ja sama asia...Lainaus:
esim perhe.fi, sanasta sanaan sama aloitus.

mainittuna. Tämän toinen sössöttäjä ei mainitse edes lipeää, koska sehän poistuu prosessissa (jos poistuu).Tästä harrastelijasta pitäisi tehdä jollekin kuluttajasuojeluun tms ilmoitus! Luvat eivät varmasti ole kunnossa!Lainaus:

ainakin tekijä on ammattilainen (haastateltiin tila-ohjelmassa).

niin sitä ei arvosteta..

Kyllä mä voisin ainaki palasaippuaa käyttää ja kauniin näkösiäkin olivat. Ei kaiken tarvitse olla niin symmetristä.Jotenkin minusta on alkanut tuntumaan tätä vauva-palstaa lukiessa, että useat täällä vaan haluavat olla ilkeitä ja vastaavat rumasti tänne keskusteluihin..

Miten niin muka riittää, et reseptit on ammattilasiten hyväksymät? Kyllä niille tuotteille testit täytyy tehdä oikean myyntiluvan saamiseksi eikä niistä saa löytyä lipeää tai syövyttäviä aineita!

Kallista tollasesta pienestä saippuanpalasta. Aika huonot toimitusehdot on myös.

Palauta tuotteet postitse edullisimmalla mahdollisella tavalla. Tuotteesta maksamasi hinta ja palautuksen postikulut hyvitetään. Mikäli haluat tilalle uuden tuotteen, veloitamme siitä uudet postikulut

Näin lukee nettisivuilla, hyvässä lykyssä siis joutuu maksamaan tulpa postikulut.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat