Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli viikko sitten testissä vielä vahva tumma viiva (tuli näkyviin ruutuun n. 3 sek testin tekemisen jälkeen ja tummempi kuinkontrolliviiva) ja siis olen ollut vahvistetusti raskaana useamman viikon. Sykekin löytyi jo rv 7+1.Tänään sitten menin testaamaan (erimerkkisellä testillä tosin), kun tuntui että raskausoireet "haipuneet pois" viime päivien aikana. Ja selvästi testiviivaa haaleampi testiviiva tuli :(((( Tuntuu että pää ei nyt kestä; syksyllä meni kesken rv 11 ja silloinkin syke oli jo ehtinyt löytyä ja kaiken piti olla kunnossa. Ei taas.... :((Onko kellään mitään muuta "selitystä" antaa tälle? Pientä "toivonkipinää" täältä haen.. :=/

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

( ja kokemusta on viidestä keskenmenosta ) Istukka hormonia kun on joutunut kontrolloimaan jonkun aikaa..viivan vahvuudella ei useimpien testein mukaan ole mitään merkitystä. En kyllä voi muuta neuvoa antaa, kun lopeta testaaminen jos testi ollut jo plussaa. Sillä kun ei kuitenkaan sitä keskenmenoa voi mitenkään estää.Tuhaan voi vaan tulla paniikki.Lainaus:

pitkän aikaa vahvaa viivaa.

Peläten pahinta, toivoen parasta.Jos hullusti käy, tule meidän keskusteluryhmään keskenmenon kokeneille, tuonne vauvakuumeen Haahuihin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat