Vierailija

Mitä sisältyy ja kuinka paljon??Mulla:

Yksi ateria koulussa,kotona toinen ja illalla pientä hiukopalaa!!En syö aamu-väli ja sen kummempia iltapaloja!

Kommentit (8)

söin melko normaalin aamiaisen, puurolautasellisen, kevytlevitesilmällä ja kevytmehukeitolla (niissä lisäinnostajina ne edelleen silmissäni läskeiltä näyttävät painonvartijat) ja light-mehua sekä kahvia maidolla.Jos ennen lounasta heikotti, söin pienen hedelmän tai puolikkaan ruispalan ilman päällyksiä.Lounas oli salaattia jossa enintään 100 g paahtopaistia tai muuta rasvatonta lihaa. Söin mielelläni tölkkiherkkusieniä ja vihreitä papuja, koska ne ovat hyvin vähäkalorisia ja silti tuntee syövänsä jotain, myös kaali oli suosikkejani. Valmistin sosekeittoja etukäteen pakkaseen, niihin saattoi tulla vain 100 kalorin verran annosta kohti. Keiton lisäksi söin yhden leivänpalan. Pelkäsin saavani osteoporoosin, joten join yhden lasin piimää lisäksi.Välipalaksi söin kevytjugurttia ja kahvia.Illallinen oli usein pieni annos muiden syömää ruokaa, vain yksi peruna ja muutama lihanokare, puolet lautasesta raastetta ja salaattia sekä muita kasvislisäkkeitä, ratatouille ilman öljyä oli hyvä, koska siinäkin on vain parikymmentä kaloria sadassa grammassa.Iltapalalla aina puurolautanen tai kaksi palaa ruisleipää, sekä light-mehua.Anoreksiani ei päässyt hirveän vakavaksi tällä menolla, mutta pääni oli kyllä aivan pipi, laskin kalorit pikkutarkasti ja punnitsin itseni useaan kertaan päivässä. Tällaisten päivien lisäksi saatoin syödä vielä vähemmänkin, jos paino ei pudonnut haluamaani tahtiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kotiäitinä (158/42) olen tänään syönyt:Aamupala:

3 kuppia kahvia maidolla (0,1%rasvaa)

kaurapuuroa maidolla

vettäLounas:

riisiä ja kiinalaistyyppistä kanakastiketta (kanaa, sipulia, valkosipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa) iso annos

vettäVälipala ja iltapala:

yhteensä 3 kuppia kahvia maidolla

suklaapatukka

suolapähkinöitä 3rkl

pari pientä juusto palaaJotain kunnollista (hedelmää, leipää tms) pitäisi vielä syödä, vaikka yleensä illalla lasten nukkuessa herkuttelen (karkkia,keksejä jätskiä, juustoja, shipseja, pop corn tms). Tänään lapsen harrastuksen takia ihme välipala ja kiirenn vauvan ruokkimisen takia en syönyt itse päivällistä vaan lämmitin lapselle eilistä makaroonilaattikkoa. Join vain kahvia lapsen syödessä iltapuuroa.Yleensä syön kaksi lämmintä ateriaa, mutta harvoin kunnon välipalaa/iltapalaa.

aamupala: kahvia

2 leipää/mysliä jukurtin kanssaLounas: Kouluruoka (aika usein salaatti)Päivällinen: kotiruokaIllalla tulee syötyä paljon. Leipää/jukurttia/puuroa ja teetä. Tänään iltapalaksi köyhiäritareita 4kpl ja vähän karkkia ja teetä. :)ja silti olen hoikka?

aamulla- 2 ruisleipää erilaisilla päällysteillä, mm. juustoa

- jogurtti (ihan tavallinen rasvainen ja sokerinen) jos vatsaan mahtuu

- "tuoppi" vettä

- tuoremehua

- kuppi kahvialounas

- joko koulussa tavallinen kotiruoka-ateria, harvoin syön kylläkään

- banaani korvaa lounaanipäivällinen

- tavallista kotiruokaa, ei aina salaattiakaan, eikä varsinkaan leipää

- juomana rasvaton maitoiltapala

- ehkä leipä, jogurtti, keksi, hedelmä, jotain pientä kuitenkin

- välillä kuppi kahvia

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat