Vierailija

Tosin on tehnyt kyllä jo reilun parin kk ajan!

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kumatkin lapset samanlaisia. 3kk asti heräävät 2 kertaa yöllä syömään, muuten nukkuvat heräämättä. 3kk - 10kk asti heräävät noin tunnin välein, joskus menee 2 tuntia joskus puoli tuntia. 6kk jäi yösyöminen, siitä asti riittänyt tutti ja taputtelu.noin 11kk yöt alkaneet rauhoittumaan...

Meillä on auttanut vain aika.

poika 9kk ja aivan samanlaista kuin teillä! Ehkä on vähän levottomampi, jos yliväsynyt tai ollut jännittävä päivä (kerho, eka kerta hyppykiikussa jne). Esikoinen oli pikkuisena samanlainen, kohta 3v ja yöt nukkuu kuin tukki. Eli varmaan helpottaa kun ikää tulee : )

Typyllä ei mielestäni ole nälkä. Lopetti itse yösyönnit jo 3kk sitten. Illalla rauhoittuminen vaikeampaa ja pitää ottaa syliin/taputella, mutta yöllä riittää tutin anto. Typy herää 5-10 kertaa yön aikana. Tätä ihme heräilyä on kestänyt ainakin kuukauden, joten en enää usko liikkumisen, hampaiden tai flunssan vaivaavan. Päivällä nukkuu ok, mutta lyhyesti vielä 2-3 kertaa. Typy aina ollut herkkäuninen.

Nukkui jo syksyllä ihan kunnon öitä siis 6-10h putkeen, mutta nyt pahimmillaan heräilen yöllä 1-2h välein tuttia laittamaan ja ilta menee, kun kyttää, jos taas pitää mennä uudelleen nukuttamaan. Olen yrittänyt nukuttaa omaan sänkyyn iltaisin jne.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat