Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ihan totta, varmaan tosi typerä kysymys monen mielestä. Voisko joku selittää ihan alkeita myöten..

Kommentit (5)

ja vaihdetaan, kun ovat märkiä, kootaan kannelliseen astiaan ja pestään aikanaan, kuivataan, ja puetaan taas.Auttaisi vähän, jos kertoisit millaisia vaippoje teillä on. Jos on sisävaippa ja kuori, niin sisävaippa alle ja kuori päälle, kuorta ei pestä kuin vain harvoin. All in one -vaipassa koko höskä pestään, taskuvaipan sisälle pitää laittaa imut ja pesua varten ne erotetaan toisistaan, se tasku ja se sisus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kestovaippasetti vastasyntyneelle, 3-6kg, soft vaippahousu, 100% polyesteri, laminoitu sisäpuolelta polyuretaanilla, tarrakiinnitys + muotoiltu flanellivaippa, 100% puuvilla.

Lisäksi 3 kpl flanellivaippoja/pakkaus.

Sideharsovaipat, 80x80 cm,

100% puuvilla, 4 kpl / pkt.

yhteensä neljä flanellista sisävaippaa ja neljä sideharsovaippaa, joita voi käyttää myös sisävaippoina.Eli ensin päälle joku noista flanelleista ja siihen kuori päälle. Kun vaippa alkaa olla täynnä tai kakat tulee, niin sisävaippa vaihtoon ja kuori takaisin päälle. Itse kyllä tykkäisin että käytössä olisi aina pari kuorta kerrallaan. niin toista voi kuivatell/pestä jos se pääsee kastumaan tai likaantumaan vaikka kakkaan.Sideharsoja voit sovitella päälle vaikka nk origamitaitoksella, se käy pienillekin ja sen saa sopivan kokoiseksi toisin kuin noita flanelleja ei välttis saa. Googlaa origamitaitos

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat