Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (18)

vaikka tod, näk. nukkuu noin 6-8 tuntia jo!=) mutta kun ei ole koko päivänä koneelle kerennyt, heräsin klo:12, imetin, pitkä vaunulenkki, imuroin, imetin (kestää aina noin kaikkinensa 1-1,5 tuntia), pesin pyykkiä, laitoin keittiöön kapan, laitoin ruokaa, imetin taas, pesin lattiat.. siinähän tämä päivä tulikin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vähemmän vai? Minä olen töissä, mutta on rauhallista, päivystän vain puhelinta, niin on mukava rentoutua lukemalla näitä hauskoja juttuja.

aika täällä englannissa,

mutta nyt jo siis sen verran täälläkin että toivottelen hyvät yöt ja painun yöpuulle jotta jaksaa taas aamulla nousta laittamaan aamupalaa, lapsia kouluun ja sitä rataa ;)

öitä, ja mukavaa työvuoroa!

Tässä 5 uudelleen.Kohta menen nukkumaan mutta kun luin siitä kaksiviikoisesta vauvasta, valvoisin mielelläni itsekin pienen nyytin kanssa. Ei ole enää niin pieniä, just laitoin valvoessani isolle pojalle sähköpostia Thaimaaseen...Lapset kasvavat pian, vaikka ei sitä osaa ajatella alkuvuosina. Koulun aloitus tuntuu pitkältä ajalta, kun lapsi on leikki-ikäinen. Yks' kaks' huomaa että parin vuoden päästä lapsi aloittaa koulun.Vauvoja on ollut jo kuusi, ihania muistoja...

Asun Etelä-Amerikassa ja kello on nyt 11 illalla. Vauva on ollut nukkumassa jo pari tuntia ja kohta menen perässä. Ihmetyttää, että olin virkeämpi vauvan nukkuessa huonosti yönsä, mutta nyt kun yöt ovat suht sujuvia, olenkin tooosi väsynyt ja kuin puulla päähän lyöty tähän aikaan illasta.Öitä!

Mies on yövuorossa ja minä laittelin verhoja ikkunan.Homma venyi koska akvaario oli ikkunan edessä ja aloitin siitä veden kantamisen, kalojen tyhjentämisen ym. että sain akvaarion siirrettyä.Yhteen verhoon jouduin silittämisen jälkeen ompelemaan leveämmän päärmeen, taas silitin, laitoin ikkkunaan.''Nyt istahdan vähän ennen nukkumista. Hyvää yötä nukkujille.

Oli pakko käydä tällaisella ihanalla odotuksen aikaisella yöpissillä ja ajattelinpa tästä nousta samantien.Yökölle tsemppiä, pian ne tunnit kuluvat!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat