Kommentit (13)

ihmeessä sillä on jotain vanhasen kuvia kamerassa vielä?Eiköhän noi ois voinut poistaa jo parivuotta sitten? Mulla ei ois ainakaan mitään iloo jonkun exän vanhoista kuvista, vai onkohan tää ihan suunniteltu juttu, saa fyffeliä noista "muka"varastetuista kuvista

Mun veikkaus: jos jotain kuvia oikeasti on edes olemassa, niin ovat jotain kesällä ilman paitaa otettuja shortsi kuvia. Tai jotain yhtä "intiimiä".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuli mieleen, että aika outoa säilyttää oman poikansa luona kameraa, jossa on intiimejä kuvia jostain entisestä hoidosta - tai ees nykyisestä...saa sit poika kattoa kavereittensa kans =D Pimee eukko!

No kun iltalehden tyylin tietää, niin intiimi voi tarkoittaa jotain sellaista, että vanhanen on kuvattu tavallisissa kotivaatteissa eikä esimerkiksi tummassa puvussa.Vanhanen on niin varovainen ukko, että tuskin olisi suostunut missään tilanteessa siihen, että siitä olisi otettu valokuvaa, jossa näkyy paljasta pintaa. SIis ei edes mitään sellaista, että uimarannalla uikkareissa ja pyyhkeen kanssa, saati sitten mitään sänkykamarikuvaa.Älkääpä siis vielä provosoituko mammat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat