Vierailija

... äiti on "kotona" vauvan kanssa? Olen siis yrittäjä ja tarkoitus on vauvan syntymästä huolimatta jatkaa työskentelyä samaan malliin. Pystyn vaikuttamaan jonkin verran työaikoihini, ihan täysin kuitenkan en.

Kommentit (8)

Olette kyllä ensimmäisten karsittavien listalla jos paikat tiukassa ja tiedossa että olet kuitenkin vanhempainvapaalla. Voit tietysti jättää kertomatta vanhempainvapaasi hakemuksessa.

kyllä työpaikkaa kysytään ja etusijalla ovat ne lapset joiden vanhemmat ovat poissa kotoa päivisin.Mielestäni ei ole oikein että viedään paikka sellaiselta ekaluokkalaiselta, jolla ei ole vanhempaa kotona koulun jälkeen.Koulupäivät on vielä lyhyitä, ja yksinolo aika kotona täten melko pitkä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itse olen äitiyslomalla ja lapsi ekalla - ja väitöskirjaa yritän vääntää - mutta kyllä sillä koululaisella on kummasti koko ajan asiaa äidille, kun kotona ollaan, joten ei tässä kauheesti töitä tehdä....

Lisäksi harmittaa laspen puolesta kun kaikki kaverit jäävät iltapäivään kerhoo ja hän on vähän outsider...

ei siinä yleensä kysellä, missä vanhempi on töissä tai onko yleensä.Mutta onnea siihen yritykseen, että olet vauvasta huolimatta töissä. Jos on hiljainen ja paljon nukkuva vauva niin varmaan joo, jos taas ei niin... (Oletan,e ttet aio palkata hoitajaa sillä sehän voisi vahtia samalla esikoisenkin)

on mielestäni tosi väärin pitää lasta iltapäiväkerhossa kun itse on kotona!Poikani luokkakaveri ei päässyt iltapäiväkerhoon ja hänen äitinsä, joka on yksinhuoltaja, työvuoro alkoi juuri ennen kun poika pääsi kotiin koulusta sillä seurauksella että poika joutui olemaan sen koko 8 tunnin työvuoron kotona yksin koulun jälkeen! Mielestäni heitteillejättöä kunnan puolelta. Ja sitten on niitä jotka ovat siellä "huvin vuoksi" vaikka vanhempi on kotona! ÄRSYTTÄVÄÄ!Ja sitä paitsi koululaisesta on kyllä paljon vähemmän "harmia" kuin vauvasta jos töitä meinaa kotona tehdä.Eri asia sitten tietenkin mikäli kaikki 1-2-luokkalaiset jotka haluavat pääsevät iltapäiväkerhoon mutta jos muilta jää paikka saamatta sun lapsen takia vaikka olet kotona niin se on mielestäni väärin.

Jotkut tekevät vanhempain- ja hoitovapaallakin töitä, eikä mitenkään eritellä sitä, tekeekö työn kotona. Esimerkiksi opiskelijat, tiettyjen alojen tutkijat ja yrittäjät voivat tehdä opintoja/töitä vanhempainvapaan aikana siten, että hommat hoituvat hyvin (pääosin) kotioloissakin, jos häiriöttä ne pystyy hoitamaan esim. vauvan rytmin mukaan tiettyyn aikaan. Ei tällainen työ ole sen vähäarvoisempaa kuin muuallakaan tehtävä.Lainaus:

ja usein jos on jonoa, sellainen menee edelle, jonka vanhemmat eivät ole kotona. Paikka ei tavallaan ole oikeutettu, jos vanhempi on kotona. Erityistapauksista keskustellaan ja tehdään päätös.

Mutta työni on rentoa ja teen sitä yksin, pääosin voin vaikuttaa työaikoihinikin ja työskennellä vaikka keskellä yötä jos se sopii paremmin. Joten eiköhän se siitä. Asenteella.

ja usein jos on jonoa, sellainen menee edelle, jonka vanhemmat eivät ole kotona. Paikka ei tavallaan ole oikeutettu, jos vanhempi on kotona. Erityistapauksista keskustellaan ja tehdään päätös.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat