Vierailija

Ja mikä kamalinta tässä on, se ruuan vähyys mitä lapsille tarjotaan...

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja tuskin oli ylilyönti koululta. Ei sitä poliisia kutsuttu sen kalapalojen oton vuoksi vaan sen vuoksi miten poika sen jälkeen käyttäytyi. Ja jos lukemaani on uskominen niin kun pojan aikaisempaan käyttäytymiseen on kuulunut mm. ulostaminen koulun ilmanvaihtokanavaan niin jokainen voi mielessään miettiä minkä tasoista käyttäytyminen on ollut tällä kertaa.Ja ei - ei olisi nyt "ihan vaan tällä kertaa" kannattanut antaa periksi. Kertoja olisi tullut uusia ja uusia oppilaita. Ja miettikää oikeasti. Vaikka onkin teini-ikäinen poika niin 150g kalaa (kolme isoa leivitettyä paksua kalapalaa), muusia kukkurallinen lautanen ja 2-3 ruisleipäviipaletta niin kyllä pitäisi vaan nälän lähteä.

Antaa hieman oudon kuvan äidistä joka ottaa heti yhteyttä lehdistöön kun oma Nico-Petteri on käyttäytynyt koulussa huonosti ja sen vuoksi on poliisit jouduttu kutsumaan.Oli koululta ylilyönti tai ei niin häpeäisin itse äitinä silmät päästäni sitä että poikani on käyttäytynyt niin provosoivasti että poliisit on kutsuttu enkä tosiaankaan kaiuttaisi sitä ympäri maailman.

ja kalapuikkomiehelle kahden viikon erotus koulusta ja siirto jonnekin apukouluun tai nuoriso-osastolle.Normaali lapsikin ymmärtää, että koulussa ruokaa on riitettävä kaikille, ei vain kovaäänisimmille pojille.

Lainaus:

kakkinut ilmastointikanaviin? Sehän on melko lailla pahempi kolttonen kuin yhden ylimääräisen kalaPALAN anastaminen :-/
Joten voimme vain kuvitella mikä käytös hänellä olikaan ennen tätä poliisin kutsumista. "Ville-Petterin" äitinä häpeäisin silmät päästäni nyt kun kaikki tietävät että oma lapseni on tällainen kakkahäirikkö. :( Sillä vaikkei tuo kakkaepisodi olisikaan totta niin puoli Suomea joka tapauksessa uskoo niin.

Äiti ja iltapäivälehti saisivat hävetä,ja kalapuikkomiehelle kahden viikon erotus koulusta ja siirto jonnekin apukouluun tai nuoriso-osastolle.Normaali lapsikin ymmärtää, että koulussa ruokaa on riitettävä kaikille, ei vain kovaäänisimmille pojille.

On pinnoitettu kuin kalapuikot, mutta on sellainen puolikas sei-paketti. Eli jos jollekin ei kolme sellaista riitä (eli puoltoista pakettia seitä), niin olisi syytä syödä jotain kotonakin...Ne on kyllä ihan hyviä ;)

ja Sodexho tarjoaa YHDEN kalapalan ruokaan joka maksaa 5.5 euroa + työnantajan maksama 5 euroa.

Tai 5 nakkia, yksi makkara, yksi 2 cm lohenpala jne jne aikuisille ihmisille.Pitäisikö Iltiksen tehdä juttu sodexhosta

ja jättävät tarkoituksella kertomatta, että oikeasti poika saattoi käyttäytyä vaikka kuinka uhkaavasti.Ei tarvitse olla mikään järjen jättiläinen tajutakseen, ettei poliisia kutsuta kalapuikon takia.

niin lopetatte tuom yhden kalapuikon jauhamisen.

Kyse ei ensinnäkään ollut kalapuikoista vaan pihveistä ja kouluntoimenjohtaja tjsp, oli todennut, että ei yhden kalapihvin takia poliisia kutsuta.

Totesi, että näin menetellään uhka -ja väkivaltatilanteissa, muttei vaitiolovelvollisuuteen nojaten voinut kommentoida enempää.Eli todelliset syyt on ihan jossain muualla.

niissä on moneen kertaan tullut ilmi, ettei kyse ollut suinkaan 3 kalapuikosta vaan kolmesta varsin riittävän kokoisesta kalapalasta! Ja niistä varmasti muutoinkin selviää mitä mieltä asiasta ollaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat