Vierailija

Kertokaapa jotain vinkkejä.Meillä pulivuotias vauva, joka herättää öisin ja siitä johtuen olen tosi väsynyt iltaisin. Seksiä on, mutta minulla on fiilikset täysin hukassa. Toisaalta haluan seksiä, mutta toisaalta olen niin väsynyt että siitä tulee sellasita pikahommailua, jonka tuloksena mies tulee, minä en. Tiedän että pitäisi koittaa änkeä seksiä johonkin muuhun väliin, kuin viimeiseksi asiaksi ennen unia, mutta tarvitsisin jotakin joka virrittäisi minut oikeaan tunnelmaan.Asiaa voisi avittaa, jos olisi edes kerran viikossa pari tuntia ihan kahden keskistä aikaa. Tämä on kyllä järjestettävissä, mutta mitä sen parin tunnin aikana voisi tehdä, jotta lopputuloksena olisi hyvää seksiä. Mennä jonnekin? Harrastaa jotakin? Asutaan maaseudulla, joten niitä vaihtoehtoja ei niin kauheasti ole. Mielikuvitusta kaivataan, minä olen sen tyystin kadottanut.

Kommentit (4)

Jos teillä on vaikka ne parin tunnin treffit miehen kanssa illansuussa niin käypä jo päivän mittaan netissä lukemassa eroottisia juttuja tai katsomassa kuvia. Mikä sua nyt sitten kiihottaakin (muistat varmaan vielä ajalta ennen lasta) ;-)

youporn piste comista löytyy ammattilais- ja amatöörivideoita vaikka mistä tilanteista, jotka ainakin mulla auttaa. Tai lukea vaikka itsetyydytys piste orgista juttuja. Kyllä alkaa tehdä mieli ja pikkuhiljaa näin päivänmittaan kehitellä itselle sitä kiimaa, sillon kun vauva nukkuu.Sitten kun pääset mieheen kiinni muistelet niitä parhaita paloja kun otatte vaikka yhdessä ensin kylvyn ym. niin eiköhän se fiilis sillä löydy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat