Vierailija

Sanotaan että on sopiva määrä kun haluaa/pystyy/jaksaa tehdä vielä yhden.?

Kommentit (9)

Mä en ihan ymmärtäny ap:n pointtia, mutta

eikös silloin jos tuntee jaksavansa vielä niin olisi hyvä yksi lapsi vielä tehdä.. Siis jos todella haluaa tietenkin.

Itsellä on kolme lasta, tiedän jaksavani neljännenkin, mutta muut asiat mietityttävät, pitäisi olla isompi asunto, isompi auto jne. Eli taloudellinen puoli tulee kyllä vastaan, ikävä kyllä..

vaan jonkun psykologin tms. Pointti on se että jos teet vielä sen yhden, jonka jaksaisit, tulee rankkaa, mielekkyys alkaa kärsimään... en osaa sitä oikein selittää, ettei laita itseään liian koville!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän sitä voi tietää, milloin jaksaminen loppuu. Jos nyt tunnen jaksavani vielä yhden, niin sen yhden jälkeen voi tuntua samalta. Ja sen jälkeen taas samalta jne

Kolmannen synnyttyä olin heti aivan varma, että haluan vielä yhden. Mies olisi huolinut useammankin, mutta minulla on jo ikää (olin 38 neljännen syntyessä) sen verran, että en enää jaksa enkä halua ottaa sitä riskiä, että vauva ei olisikaan terve. Ja mistä sitä tietää saisinkokaan lasta enää... No, nyt on lapsiluku täynnä - 4 riittää meille!

pystyykö elämästä nauttimaan vasta sitten kun lapset on tehty/ovat isoja. Eikö silloin kannata jättää kokonaan lapset tekemättä ja naattia vaan koko elämänsä.Minä ainakin nyt elän erittäin hyvää elämää ja nautin joka päivästä kun lpset ovat pieniä ja meinan vielä tehdä lisääkin.

niin meillä olisi jääty yksilapsiseksi perheeksi. Esikoisen synnyttyä ensimmäinen 1,5 vuotta olin sataprosenttisen varma, ettei koskaan enää ikinä milloinkaan yhtään ainutta vauvaa eikä lasta meille, mutta reilu vuosi sitten kuitenkin mieli muuttui, ja toinen on vielä tulossa. Katsotaan sitten miten käy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat