Vierailija

mistä saisi vähän uutta pontta näihin sänkypuolen hommiin. Alkaa maistua makaroonilaatikolta koko homma ja sitä kaipaisi jotain uutta lähestymistapaa. Joku kirja missä käsiteltäisiin erityisesti synnyttäneen naisen tuntemuksia, jos sellaista on.Onko joku lukenut Mars ja Venus vuoteessa, onko se hyvä?

Kommentit (5)

jos pitäisi olla samaa mieltä kannesta kanteen kirjoittajan kanssa. Onneksi voi kuitenkin valita aivan itse, mihin uskoo ja mihin ei, mitä kokeilee ja mitä ei. Mene kirjastoon seksologian osastolle, lue takakannet ja tee valinnat. Osa on täyttä huuhaata ja osa vain osin huuhaata. Tuossa mainitsemassasi kirjassa oli kyllä hyvin kuvattu niin naisen kuin miehenkin miellyttämistä. Tarpeeksi yksityiskohtaisesti niin, että ei tarvinnut arvailla ollenkaan mitä kirjoittaja tarkoittaa. Ainakin itse poimin sieltä jotain juttuja, joista mies tykkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä väitetään mm, että mies tarvitsee seksiä, että pystyy rakastamaan ja nainen tarvitsee rakkautta pystyäkseen harrastamaan seksiä. Nainen ei siis muka voi harrastaa esim. vakipanon kanssa seksiä pelkästään nautinnon(panetuksen) vuoksi, mikä on naurettava väite.Lainaus:


Onko joku lukenut Mars ja Venus vuoteessa, onko se hyvä?

oli hyvä. Luin kannesta kanteen ja vaimolle aion myös ehdottaa lukemista. Tai sitten yhdessä lukemista, niinkuin kirjoittaja neuvoo.

Sanoisin, että monipuolinen kirja aiheesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat