Vierailija

Netistä löytyy listaa myrkyllisistä kasveista. Kurkkaa onko kys. kasvi siellä. Jos on myrkytön, niin kasvi kärsii enemmän kuin kissa. Meillä kissa syö järjestäen kaikki kasvit. Ei auttanut edes se että ostettiin sille kissanruohoa, se vaan oli mukava lisä sen puuhasteluihin.

Kommentit (9)

kissan omat karvat ärsyttävät vatsaa kun ei pääse pihalle nurmikkoa syömään.meillä sitten narkkari kissa koska ei tyydy nuolemaan vaan syö niiin kiinanruusun kukinnot, joulutähden lehdet ja anopin kielen lehtien terävät päät. suosikki edellee on tuo "juoru" en tiedä oikeeta nimee.meillä rauhassa saa olla limoviikuna, huone aralia ja palmut.

Se on myrkyllisten kasvien listalla ja kissa oksentelee pari kertaa viikossa. Aattelin et jos vois johtua siitä sen kasvin lehtien nuolemisesta? Lievä myrkytys siis...

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luin just netistä, että jonkun kissa oli kuollut kun oli syönyt palan joulutähteä. Eläinlääkäri oli sanonut ettei voi enää mitään tehdä. Eli älä anna sitä syödä!!!

ap

Kaikki muu on jo koitettu, allergiat, madotus, hampaat jne.

En keksi enää mitään syytä miksi oksentelee niin paljon, ja siis ruokaa ei karvapalloja. Joka päivä kun tulee kotiin niin pitää ekana tarkistaa lattiat. Tätä jatkunut jo yli vuoden, ainakin kerran viikossa oksentaa kaiken ruuan pois. Oon koittanu salapoliisina etsiä tietoa joka puolelta, eläinlääkärikää ei löytänyt kissasta vikaa. Olisko vinkkejä?

ap

Eiku oikeestisori,meillä kans kliivia on suosikki,yhdessä soihtuköynnöksen kanssa:=)Oireita en ole huomannut ikinä,mitä nyt multaa pöydällä ja pari hampaan jälkeä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat