Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Perheessä äiti, isi ja kolme tyttöä (7,5 ja pian 1). Harmi kun pohjapiirrosta ei ole, mutta kyllä kuvista saa käsityksen huonejärjestyksestä.Jos tuon vinttihuoneen pinnat laittais kuntoon niin mitä mieltä olisitte jos vanhemmat pitäis sitä nukkumahuoneena?Ja linkki tietty vielä:

http://www.kiinteistomaailma.fi/kohdenumerohaku.html?portal=km&itemcode=...

Kommentit (8)

ensinnäkin, tuo hinta on aivan liian kallis tuolla huitsinnevadassa, kajanissa.toisekseen, mulla ainakin menisi rahaa kun pitäisi kaikki pinnat laitta uusiksi että tuolla voisi ja viitsisi asua,

kauhee kasarityyli ja maku, en voisi vaan olla tuolla.

ja eihän nuo pesuhuoneet yms ihan mitään uusia tosiaan enää ole. ja keittiö... voi jestas mikä mauttomuuden pesä!

ja liian pieni ja ahdas keittiö ärsyttäisi joka jumalan päivä, pitäisi miettiä uudelleen rempassa kaikki toimivaksi, jos mahdollista.

Kajaanissahan on muutenkin asuntojen hinnta nyt laskeneet roimasti, kun työpaikkoja lähti paljon pois. Jos on arvioitu, että tietyillä paikoilla asuntojen hinnat ovat saattaneet laskea peräti 40%, niin tuossa on vielä paljon ylihintaa itse asunnon arvoon nähden. Vaikkakin olisi hyvällä paikalla.Itse asunto on aika tavallinen ja remonttia tarvisisi tehdä jonkun verran, jotta olisi edes tuon hinnan arvoinen.

Paikasta en tiedä mitään, eli siihen en osaa ottaa kantaa.Mutta ihan vain vertailun vuoksi;

Meillä on asunto (ostettu 5 vuotta sitten). Se on ok-talo maalla (kirkonkylässä). Kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä eli 1-2 km kaikkiin palveluihin. Läheltä löytyvät uimahalli, jäähalli, koulut, kaupat ja linja-autopysäkit. Lähellä on suurempia kaupunkeja, joissa molemmat käymme töissä. Meidän talo on valmistunut 2001 ja siinä on neliöitä 160, kaikki yhdessä tasossa. Huoneista on 5-6h+keittiö+sauna+kodinhoitohuone, Tontti on oma (2000 neliötä), piha oli valmiiksi todella kiivaksi laitettu ja suorasähkölämmitys. Lisäksi on iso terassi takapihalla. Tämä on siis ok-talo, johon ei tule mitään yhtiövastiketta lisäksi, mutta toki siis kuluja on joka kuukausi. Arvioisin, että n. 100-150 euroa kuussa kaikki kulut (sähkö, vesi, jäte, vakuutus). Varaavalla takalla lämmiteään säännöllisesti ja sillä saadan tuota sähkölämmitys kulua pienemmäksi. Kovasti harkitaan, myös sitä ilmalämpöpumppua vai mikä se nyt on. Tämä asunto maksoi 130000 euroa ja arvo ei ole kovasti paljon enempää nyt, koska ei ole missään suuressa kaupungissa. Toisalta ei tuolla arvolla ole paljon väliä, koska ei ole aikomusta muuttaa pois.Mutta siis mitä yritin sanoa. Tätä paikkaa voisi verrata aika lähelle Kajaania, siellä voisi olla hinnat hiukan korkeammat, mutta ei noin paljon kuin tuo kyseinen rivariasunto maksaa. Katsokaa vielä muita vaihtoehtoja. Me etismme asuntoa/tonttia 2 vuotta ja sillä aikaa tuli kierreltyä niin paljon eri myyntikohteissa, että alkoi tulla jonkunlainen käsitys oikeasta myyntihinnasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kivan varmasti saa asunnosta. Mutta keittiö tuossa mietityttää... Mahtuuko tuohon pöytä kohtaan 6 ihmisen ruokapöytä. Tuleeko liian ahdas keittiöstä, jos siihen 2m pöydän laittaa. Vai olikohan siellä erikseen ruokailutila? En huomannut.

Ottakaa selvää talon (vaikka onkin rivari) energiakustannuksista (lämmitys jne), kylppäri??? Varmaan voi vaatia jo uusimisen (millaiset kosteus ja vedeneristeet, varmaan pitää jo uusia, tai ainakin varautua siihen). Oliko kylppärissä lattialämmitys (voi ehkä olla pidempiikäiset sitten). Ilmanvaihto on minusta tärkeä (onko koneellinen? Vai poistot vain kylppärissä ja vessassa?

että mahtusko 6hlö pöytä. Meillä on nyt 180cm pöytä ja se ois just passelin kokonen meidän tarpeille.Tuota neliömäärää mä en oikein ymmärrä, jotta vaan 77neliöitä ois + se vittihuone!! Kuvista päätellen näyttäis isommalta, en tosin tiiä jos kävis paikan päällä...ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat