Vierailija

Hei!Antakaa hyviä vinkkejä,tytärpuoli seiskalla ja hygienia-asiat hakusessa. Ei oikein keskusteluyhteyksiin lähde(vaikka aina ollut avoimet välit).Iltapesulle pitää joka ilta hoputtaa ja varsinkin meikkejä ei pesisi millään. Pikkuhousuja ei(eikä muitakaan vaatteita) tuo yhteiseen pesukoriin. Laitoinkin oman pesuvuoron. Väittää että katon hänen pikkuhousuja,mitä en todellakaan ole tehnyt,sitten se olikin mummi,joka niin tekee..(?)Menkat ilmeisesti alkanut,yritin näyttää siteet ym pesut silloin tehdään systeemit heikolla menestyksellä. Onko muilla vastaavaa?

Kommentit (5)

Meilläkin nimenomaan tytärpuolesta kyse. En tiedä liittyykö jotenkin siihen, että ei olla "oikeita äitejä" vai onko kyse nimenomaan "oikean äidin" istuttamista asenteista... Itselläni suhtautuminen omaan kehoon, kuukautisiin ja seksuaalisuuteen on mielestäni luonteva ja salailematon. Tyttö kertoi tekstiviestillä kuukautisten alkamisesta ja niistä on voitu puhua, mutta nuo pyykki- ja puhtausasiat vaikuttavat olevan hakusessa edelleen.Laitoin tytärpuolelle oman pyykkikorin hänen huoneeseensa ja hän pesee nykyään mielellään pyykkinsä itse. Peseytymisestä täytyy huomauttaa, mutta tyttö jättää huomauttelut mielellään huomiotta ja epäilen, että välillä menee viikkokin ilman peseytymistä. Ihmetyttää, eivätkö jo kaveritkin puutu asiaan. Hajua en ole kyllä huomannut.

eli vastaavaa ei todellakaan ole, päinvastoin;-)Lotraisi suihkussa pitkään, vaihtaa vaatteita turhankin usein, samoin viipyy wc:ssä iät ja ajat puhdistamassa kasvojaan.Puhdistaa kasvot aamuin illoin. Olen jo ennen meikkauksen alkamista painottanut, että kasvojen puhdistus on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta.

Kuulostaapa hankalalta.Enkä osaa valitettavasti neuvoa muuta kuin puhumisen, puhu nätisti, ihon hyvinvoinnista, pesemisen tärkeydestä hienhajun poistamiseksi, ym. ym. Jos ei usko, et varmaan voi mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikö tytön oma äiti paneudu asiaan? Puhumattomuus voi hyvinkin olla sitä, että asiat ovat jostakin syystä niin noloja tytölle, toivottavasti saatte kuitenkin juteltua...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat