Vierailija

stockalla EI oo, ei Prismassa eikä Cittarissa (ainakaan Ompussa), ei Tiimarissa (paitsi isoja vpun. lautasia, mutta tarvitsen pieniä lautasia + mukeja )Tyttövauvan ristiäisiin siis tarvitaan.Ilmapallokeskuksessa ilmeisesti olisi nettisivujen mukaan mutta ei jaksaisi sinne asti lähteä ajamaan vain astioita varten... jossain kauppakeskuksessa tms. saisi muutakin tavaraa samalla.

Sivut

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että oikeat kupit tulee

- käytän osin omiani jotka valkoisia (hennot v.sin.vihahtavat koristeet mutta niin vaaleat ettei juuri huomaa)

- saan siskolta lainaksi jotain valkoisia joissa jotain kultaista koristetta (ja kuulemma kultaukset ei ihan kunnossa ja joissain jotain säröjä... hmm kuulostaa vähän pelottavalta mutta toivon parasta)

- ja sitten ostan ikeasta jotain edullisia valkoisia + ehkä halvat lasiset leipälautaset

Loppujen lopuksi ehkä edullisempaakin kuin kertiksillä, ja ehkä ekologisempaa.(ja jos kupit loppuu kesken niin sitten pakko laittaa kai niitä vaaleansinisiä joita mulla on - ärsyttää nimittäin että suurin osa vieraista ei ole ilmoittanut tuleeko vai ei!!!! Mutta oletus kai pitää olla että he tulevat, jos ei erikseen ole ilmoitettu ettei tule, vaikka olen aika varma että silti osa jättää tulematta... tyhmänä unohdin laittaa VP:n - tosin tiedän ettei silti kaikki aina ilmoita.)Eli nyt tulee kuppeja pöytään sitten kolmea eri sarjaa! (vaikka valkoisia sinänsä kaikki).... ja v.pun. vauva-aiheiset servetit.Tulkaa nyt sitten sanomaan mulle ettei voi sekoittaa kolmea eri sarjaa!! :-D niin voin taas pähkätä...

En vaan viitti ostaa niin hirveetä määrää niitä kuppeja, kun ei ole tilaa säilyttää kertakaikkiaan!! Kun harvoin tarvii jotain 25 kuppia!(Tai sitten jos laittasin ne kertikset, niin vain Ilmapallokeskuksesta löytyy v.pun. yksivärisiä hillittyjä jotain).

ap

koska meillä on monta poikaa ja nyt tuli tyttö, ja tiedän että etenkin mies ja äitini ja moni muu sukulainen on sitä meille jo yli 10 v. toivonut ja odottanut.

Joten se vaaleanpunainen on MUST, ja vaaleansinistä en "voi" kyllä tällä kertaa laittaa.Ja katoin astiavuokraamojen hintoja, aika kalliiksi tulisi sekin, ja en jaksaisi enkä ehtisi nyt niitä alkaa soittelemaan äpi, astiat pitää hakea ja palauttaa jne. ...Vieraani tuntien, en usko että kukaan ihmettelisi kertiksiä. EHKÄ joku 1-2 saattaisi, mutta siitä viis.JOS joku tietää missä olisi EDULLISESTI myynnissä valkoisia peruskahviastiastoja (tarjoustalo tms.) niin saa vinkata! (tai vaaleanpunaisia :-).ap

mutta nää on siis itseasiassa nimiäisjuhlat (otsikossa vaan laitoin ristiäiset ilman kummempia selityksiä), eli ei niin hirveän virallista...ja ei siis ole tarpeeksi kahvikuppeja, tai on väärän värisiä (EN halua tällä kertaa vaaleansinisiä, joita meillä on; valkosävyisiä on vai muutama)

enkä jaksa alkaa lainaamaan mistään, tiedän ettei lähitutuilla ole sellaisia joita juhliini haluaisin (eli pitäis olla sitten jotain valkoista jota voisi serveteillä somistaa). Ja haluan mahd. paljon vaaleanpunaista!! Joten kertikset lopulta helpoin..... kun en viitsi ostaa koko kahviastiastoa uusiksi :-)Enkä jaksa vuokrata ja tällä aikataululla ei taitais onnistuakaan.

Se Flamingon synttärikauppa on kiva mutta on kyllä aika kallis.. täytynee soittaa ja kysyä.ap

oikeesti?? Siis jos nää nyt ei oo niin viralliset juhlat kuitenkaan, ei oo pappeja ja kummeja? Enempi niinkun sukujuhlat vauvan kunniaksi?VAi pitäiskö mun jostain taikoa sittenkin oikeet astiat (= ostaa 25 hengen kahviastiasto :-), mies tykkäis hyvää... muuten oiskin kiva ostaa, vaikka jostai n marketista tai ikeasta tms. edullisesti MUTTA meillä ei oo tiloja säilyttää mitään ylimääräisiä astioita joita harvoin tarttee)

ap

että vaaleanpunainen väri astioissa on niin tärkeä, että kertiksetkin käy, verrattuna siihen että olisi ihan oikeat astiat. Siis, eihän kukaan vieraista oleta että astiat ovat tyttövauvan vuoksi vaaleanpunaisia, mutta aika monella voi pistää silmään se, että kaikki tarjoillaan kertakäyttöastioista. Ei se kuitenkaan mikään piknikki ole.

Mä luulin että teillä on ristiäiset. Eli lapsi kastetaan. Se on juhla, jota pitää arvostaa posliinikupein.

Mutta nimiäiset eivät ole kristillinen juhla kasteen sakramentteineen ja silloin on sama juoda vaikka muumimukeista :) Eli käy noi kertiksetkin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat