Vierailija

Pitäis lähteä vanhin lapsi hakemaan eskarista ja tietty vauva mukaan vaunuihin. Uniaika alkaa olla ja mietinki, että uskallanko antaa jäädä nukkumaan ulos vaunuihin hakureissun jälkeen jos sillä reissulla nukahtaa?Aamulla oli pakkasta 21 ja hyvin pikkunen tarkeni vaunuissa ku oli tarpeeks vaatetta päällä ja ympärillä peittoa yms.Mitään välieteistä tms. ei ole johon voisin vaunut vetää ja aukasta vähän pukua. Eli joko annan nukkua ulkona tai sitten herätän ja laitan omaan petiin sisävaatteissa kunhan seuraavan kerran väsyttää.Miten sinä tekisit tässä tilanteessa?

Kommentit (8)

Näkyhän tuo naapuriki lähtevän vaunujen kans kävelylle vähän aikaa sitten, heh. Jotenki vaan arvelutti antaa jäädä nukkumaan tämmösessä pakkasessa, mutta tosiaan aamulla oli hereillä eikä tietenkään harsoa sillon edessä niin onhan se ilma raaka.Saas nähdä kauanko nukkuu. =) Kiitos kaikille.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä meilläkin nukutaan ulkona, mittari näyttää tälläkin hetkellä -18 astetta. Tarpeeksi lämmintä päälle ja tosiaan harso suuaukon edessä lämmittää ilmaa vaunujen sisällä.

Kun eivät muutoin olisi nukkuneet ollenkaan päivisin. Toki vaunuissa oli tarpeeksi vällyjä sekä lämpöpussi ja lämpömittarilla mittasin pussin sisälämpötilaa. Kuomun päällä oli harso. Ja ihan terveitä leikki-ikäisiä näyttävät kaikki olevan

ja nukkua posottaa nytten tuolla ulkona. Kauankohan uskallan antaa nukkua???!!!Harso on vaunujen suuaukon edessä ja vaatetta paljon päällä.

nukkui silloin parin viikon takaisilla pakkasilla (-17 astetta) ihan normaalisti ulkona. Aamupäivällä 4h ja iltapäivällä 2h. Hyvin maistui uni untuvapussissa! Harso oli kyllä mullakin vaunun suuaukolla ja kopan ja vaunujen välissä vielä lampaantalja eristämässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat