Vierailija

Kyseessä siis joko kerrostalon eka kerros tai 2-tasoisen rivarin eka kerros.

Asumme nyt kerrostalossa ( 3. kerros) ja lattia ihanan lämmin pakkasesta huolimatta.

Aiemmin asuimme rivitalossa ja lattia oli kylmä, melkein aina varpaita paleli. Lapsille surkeaa, kun valittivat palelevansa myös. Kesät oli ihania, mutta syksyllä ongelma alkoi taas heti.Nyt harkitsemme oman asunnon ostamista (asunto vielä rakenteilla) ja asunto olisi rivitalo, mutta kauhistuttaa ihan, että lattia olisi taas kylmä.Miten teillä?

Kommentit (5)

ja lämmin on. Näilläkin pakkasilla lapset istuu paljaalla lattialla pelkissä pikkuhousuissa. Eivät lisää vaatetta tai hakeudu matoille istumaan ja leikkimään.

Rivareissa usein sementtilattian päällä vain se muovimatto, joten voi tuntua kylmältä mutta kaikkeen tottuu. Vaihtakaa laatta ja lattialämmitys, sillä siittä pääsee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

LVI-suunnittelijat ja asentajat eivät juurikaan osaa rakentaa ja säätää vesikiertoisia lämmitysjärjestelmiä siten että taloyhtiön kaikissa asunnoissa olisi tasasisen lämmintä.Siitä johtuu tämäntyyppiset ongelmat. Olettaa sopii, että asunnossa jonka hankkimista harkitset, on samoin.

ja kyllä todellakin on lattia toooosiiiii kylmä!!! Ja huomaa myös kun on ulkoseinä toisella puolella, niin keittiön kaapissa vetää!!! Hyrhyr.. Tottunut vuokrakämpissä +25asteeseen ja nyt meillä huikeat 19astetta kun muutettiin maantasaan

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat