Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Isompi lapsi eskariin - pienempi jää eri päiväkotiin - onko muilla näin?

Vierailija

Meillä lapset on samassa päiväkodissa. Se on kiva paikka, mutta siellä ei järjestetä esiopetusta. Isompi siis lähtee syksyllä eskariin ja jatkaa eskaripäivien jälkeen uudessa päiväkodissa. Pienempi ollaan aateltu pitää vanhassa tutussa päiväkodissa. Jos hänet laittaisi samaan päiväkotiin isomman sisaruksen kanssa, eivät he varmaan päivän aikana paljon toisiaan näkisi. Eskari-päiväkoti olisi kyllä paljon lähempänä, mutta... Kai parasta on pitää pienempi entisessä paikassa? vai miten te muut olette aisan ratkaiseet?

Kommentit (3)

Meillä asia ratkaistiin siten, että pikkuveli sai siirron myös toiseen päiväkotiin ja menee siellä sitten aikanaan eskariin myöskin. Ei tullut mieleenkään jättää veljeä yksin toiseen päiväkotiin, vaikkeivat toisiaan nähneetkään muuta kuin ulkoillessa joskus.Mutta aamulla viedessä oli iso "apu", kun isosisko tuli samaan päiväkotiin, vaikka eskarihommissaan olikin koko päivän. Silti isosiskon läsnäolo samassa talossa oli kuitenkin tärkeää.

alunperinkin sellaisen päikyn, jossa on myös esiopetusta. Mutta kun asia on kerran tuo, niin siirtäisin kyllä molemmat lapset samaan päiväkotiin.Meidän kunnassamme eskarit on kouluilla, joten eri paikkoihin joutuvat meidän lapset pakostakin. Toisaalta onpahan ainakin koulu sitten jo valmiiksi tuttu.

Ei kyllä olla vielä haettu eskaripaikkaa, mutta siihen pitäisi tulla kotiin hakukaavake. Ainakin niin hoitopaikasta sanottiin(?).Eli haemme isomman eskariin ja sen yhteydessä olevassa päiväkodissa loppupäivät. Pienempi jatkaa tutussa ryhmäperhepäivähoidossa. Aamuisin tulee menemään enempi aikaa, mutta iltapäivisin vaan napataa pihoilta mukaan.Emma halua pienempää uuteen ympäristöön, kun emme kuitenkaan asu tällä alueella niin kauaa, että hän ehtisi uuden paikan eskariin aikanaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat