Kuinka monessa perhessä toinen ja molemmat ovat saaneet potkut/joutuneet lomautetuksi?

Vierailija

Onko vaikuttanut perheen talouteen vai selviättekö hyvin?

Kommentit (10)

Mun sisko lomautettiin kahdeksi kuukaudeksi ja miehensä kolmeksi. Lomautuksen alkoivat vielä tosi pian ilmoituksen jälkeen, eli ei siinä paljoa säästelty ennakkoon. Heillä tulee varmaan olemaan vaikeuksia, iso talolaina yms. Meillä miehellä yt-neuvottelut päällä, näillä näkymin huhtikuussa joutuu lomautetuksi, ajasta ei vielä tietoa kuin pitkäksi aikaa. Ei hyvältä kyllä näytä.

Pärjätään ihan ok. Lapset ovat nyt puolet päivistä pk:ssa, kulutetaan vain tarpeellinen ja hankinnat harkitaan tarkemmin. Minusta on toisaalta ihan mukavaakin, että tarkastellaan omaa kulutusta kriittisesti ja pyritään säästämään energiaa jne.Suurimpana uhkana näen syrjäytymisen, siksi toivon nopeaa työllistymistä.

Mies. Joka on huomattavasti isotuloisempi kuin minä. Keskijohdossa isossa vientiyrityksessä. Koko henkilöstö lomautuksen piirissä nyt alkuun 2 viikkoa.Selvitään kun alettiin valmistautua heti kun uhka tuli, lokakuussa. Luottokorttilaskut nollaan ja isommat hankinnat jäihin.Ei vaikuta tässä vaiheessa mitenkään edes päivähoitojärjestelyihin, jos pitkittyy eli lomautuksia tulee lisää tai alkaa yt:t niin sitten voi alkaa vaikuttamaan. Ensimmäisenä pienennämme lainan lyhennyserää.

miehelle. Itselleni ei ainakaan tänä vuonna vielä tule.Meillä ei merkittävästi vaikuta perheen talouteen. Tai siis toki vaikuttaa kun tulot pienenee, mutta ihan hienosti silti selvitään näillä sitoumuksilla, eikä tarvitse kulutusta juuri vähentääkään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat