Vierailija

Onko vaikuttanut perheen talouteen vai selviättekö hyvin?

Kommentit (10)

Mun sisko lomautettiin kahdeksi kuukaudeksi ja miehensä kolmeksi. Lomautuksen alkoivat vielä tosi pian ilmoituksen jälkeen, eli ei siinä paljoa säästelty ennakkoon. Heillä tulee varmaan olemaan vaikeuksia, iso talolaina yms. Meillä miehellä yt-neuvottelut päällä, näillä näkymin huhtikuussa joutuu lomautetuksi, ajasta ei vielä tietoa kuin pitkäksi aikaa. Ei hyvältä kyllä näytä.

Pärjätään ihan ok. Lapset ovat nyt puolet päivistä pk:ssa, kulutetaan vain tarpeellinen ja hankinnat harkitaan tarkemmin. Minusta on toisaalta ihan mukavaakin, että tarkastellaan omaa kulutusta kriittisesti ja pyritään säästämään energiaa jne.Suurimpana uhkana näen syrjäytymisen, siksi toivon nopeaa työllistymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies. Joka on huomattavasti isotuloisempi kuin minä. Keskijohdossa isossa vientiyrityksessä. Koko henkilöstö lomautuksen piirissä nyt alkuun 2 viikkoa.Selvitään kun alettiin valmistautua heti kun uhka tuli, lokakuussa. Luottokorttilaskut nollaan ja isommat hankinnat jäihin.Ei vaikuta tässä vaiheessa mitenkään edes päivähoitojärjestelyihin, jos pitkittyy eli lomautuksia tulee lisää tai alkaa yt:t niin sitten voi alkaa vaikuttamaan. Ensimmäisenä pienennämme lainan lyhennyserää.

No, kyllä on vaikuttanut varsinkin kun maksan koulunkäynnin omasta pussista enkä saa tukia.

n, 400€ jää laskujen jälkeen kuussa käteen.

miehelle. Itselleni ei ainakaan tänä vuonna vielä tule.Meillä ei merkittävästi vaikuta perheen talouteen. Tai siis toki vaikuttaa kun tulot pienenee, mutta ihan hienosti silti selvitään näillä sitoumuksilla, eikä tarvitse kulutusta juuri vähentääkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat