Vierailija

Meidän vajaa vuoden ikäinen syö huonosti kiinteitä, mutta kuitenkin syö korvikemaidon lisäksi vähintään pari lusikallista puuroa, puoli desiä liha tai kasvissosetta (harvoin perunaa- ei suostu ko.soseita syömään) ja jotain hedelmäsosetta desin verran. Kakka on aina hyvin löysää ja yleensä kerran päivässä ripulimaista. Onko siis normaalia, että kakka vielä löysää vai onko syytä huoleen? Kaverin vauvalla aina kuulemma tosi kiinteää...

Kommentit (5)

Onko ripulia siis sellaista, mikä on imeytynyt vaippaan ja vähän sattumia. Vai onko vain löysää, mutta kuitenkin sellaista puuromaista ja jokseenkin kiinteää.

ja kakka on semmonen "murea" pökylä pari kertaa päivässä yleensä.Jos kerran noin vähän syö kiinteitä päivässä niin en usko, että se kakka mitenkään epänormaali on. Muistele millasta vauvan kakka oli ku sai pelkkää maitoa eli löysää ;)Meillä jos vauva saa luumua/mustikkasosetta niin yleensä on seuraavana tai sitä seuraavana päivänä huomattavasti löysempänä kakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiinteitä syövän vauvan kakka ei ole mitenkään mainittavan löydää. Itse näin luulin. Lääkäriin hakeuduin epäillessäni tytöllä maito/muna-allergiaa toistuvien korvatulehdusten vuoksi. Lääkäri vähän hymähteli ja kysyi onko lapsen kakka normaalia. Kakka oli löysää, ja levisi aina pitkin pyllynposkia. Vastasin kakan olevan normaalia. Pirustako sitä tietää mimmosta vauvan kakan pitää olla jos kerran se on aina ollut löysää niin silloin se on minulle normaalia. Lääkäri suostui kuitenkin laittamaan tytön testeihin ja maito, muna ja vehnä löytyi. Ne ruokavaliosta poistettua, kakasta tuli kunnon kakkaa, ja tajusin että löysä ei olekaan normaalia... Eli kakka muuttui ja korvatulehdukset ja räkäisyys loppui. Nykyään tyttö syö kaikkea. Ei enää allergioita. Meni ehkä vähän aiheen vierestä, mutta menkööt.Tsemppiä teille!

kaveri jo pelotteli, että vauvalla allergia ja siksi täällä tyhmiä kyselen. en muista ekan lapsen vauva kakkoja enää. Alkoi vain huolettamaan tuo allergia, kun yöt on hyvin rikkonaisiakin.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat