Seuraa 

Meille on noita pehmoleluja kertynyt lahjaksi nyt kahdelle lapselle (2-v. ja vajaa 1 v.) kasapäin. Kumpikaan ei vaan ole kiinnostunut ainakaan toistaiseksi niistä. Vanhempi ottaa joskus harvoin vaunuihin päiväunille nallen mukaan, mutta yönukkumakaveria hänellä ei ole. Päivällä hän leikkii nukeilla ja hoitaa niitä kuiten äiti vauvaa.Minua kiinnostaakin, että koska tulee se ikä, jolloin nuo lukemattomat pehmolelut tulevat käyttööön vai voiko ne pikkuhiljaa pistää eteenpäin kiertoon esim. Viron keräyksiin?

Kommentit (5)

Taitaa olla lapsikohtaista. Meidän 8-vuotias leikkii välillä vieläkin :) ja unikaverina on nalle öisin. Koskaan ei ole tykännyt leikkiä nukeilla, nämä pehmoeläimet ovat aina "korvanneet" nuket.2 v 2kk ikäinen leikkii pehmoleluilla myös, mutta enemmän tykkää leikkiä nukeilla.

poika nyt 1v7kk ja on just alkanu kiinnostumaan pehmoista. niitä täytyy peitellä illalla viereen ja laittaa potalle :) Välillä saattaa leikkiä jonkin aikaa jollain pienellä pehmolla tai tuo niitä halittavaksi. Veljenpoika on nyt 6v ja leikkii hänkin pienillä pehmoilla kovasti :) Avainsana näyttäisi meillä olevan pieni. isot pehmot ei jotenkin niin kelpaa... ja kovastihan tuo vaihtelee milloin ketäkin kiinnostaa. veljentyttö 3,5v ei leiki pehmoilla juuri lainkaan.laita vaan osa kiertoon kun ei niitä niin kamalan paljon tarvii :) ja jotenkin niitä aina vaan tulee lisääkin. pidä muutama mieleisin saatavilla ja jos kiinnostusta ilmenee niin sit voi etsiä lisää :)Tiina :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on nyt 2v2kk ja leikkii joka päivä pehmoleluillaan. Vielä muutama kk sitten niillä ei hirveästi leikkinyt, unileluina toimivat toki, mutta nyt leikitään päivittäin ja suosikkilelut vaihtelevat.

ovat olleet nyt viimeiset puoli vuotta kovassa käytössä. Päivittäin leikitään siis. Ja tytöllä ikää 3½vuotta. Myös pikkusisko 2v leikkii niillä kun ottaa isosiskosta mallia. En sinuna vielä hävittäisi, vastahan kunnon leikki-ikä on alussa teillä.Tiip

Meillä on kaksi lasta, 5-vuotias poika ja 2,5-vuotias tyttö. Isompi ei ole juuri koskaan leikkinyt pehmoilla. Yksi pehmolelu hänellä on ylitse muiden ja sen kanssa hänellä on joskus joitain leikkeijä. Mutta ne leikit alkoivat varmaan vasta 3-vuotiaana.Pienempi taas leikkii pehmoilla tosi paljon. Hän saattaa kerätä esim. kaikki erilaiset ja -kokoiset koirat ja tekee niiistä perheen, on äiti-koira, isä-koira ja lapsia. SItten hän saattaa laitella niille ruokaa ja muutenkin hoivailla. Tämä leikkiminen alkoi noin puolivuotta sitten. Yleensäkin tyttö on ruvennut kunnolla leikkimään (siis juonellisia leikkejä) noin 2-vuotiaana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat