Seuraa 

Minulla ei ilmeisesti ole mennyt se maksu perille,koska maksun jälkeen alle tulee uudelle sivulle jokin punainen teksti. Koitin eilen tilata sekä tänään,lähetin sinne aamulla viestiäkin mut en ole saanut vastausta.Osaatteko neuvoa?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilasin eilen reilun setin vaatteita ja mulle vahvistus tuli ihan heti tilauksen jälkeen ja myös katevaraus luotolle.Nyt vain odotellaan pukuja :)

Tarkistin juuri, ettei maksua ole veloitettua Visaltakaan - ainakaan vielä.Muistelen kyllä, että vajaa vuosi sitten tilatessani en silloinkaan saanut tilausvahvistusta. Moni tuossa toisessa Ticketin nettikaupan alea koskevassa keskustelussa sanoo samaa ts. hekään eivät ole saaneet tilausvahvistusta.Itsekin meilasin sinne eilen, mutta arvatenkin he ovat kiireisiä alen kanssa eivätkä ehdi nopeasti/lainkaan vastaamaan.

Tilausvahvistus tuli tunnin sisällä tilauksesta. Tilasin maanantaina varmaankin pahimpaan ruuhka-aikaan, ainakin sivujen "toimivuudesta" päätellen ;)

Lainaus:

sata kertaa koitettu,kahdella eri kortilla ja aina tulee sama teksti,ei näytä kovin hyvä kauppa olevan.=(
Minullakin tuli ensin sama teksti, mutta näpyttelin luultavasti ulkomuisista kortin numeron väärin. Sitten kun se onnistui, seuraavaksi taidettiin kiitellä kaupoista ja annettiin nelinumeroinen luku. Oppia ikä kaikki, se kannattaa painaa mieleen. (Tämä siis muistutuksena lähinnä itselleni.)Nyt iltapäivällä oli tullut meiliä Ticketiltä. Liitteenä oli tilausvahvistus ja se näytti juuri siltä, mitä piti. Yritän vielä saada tilattua samalla yhden Uffo-haalarin. Saa nähdä, onnistuuko.Mutta olen tosiaan pahoillani, mona, että sinun kaupantekosi tyssäsi. :-(

Ei tullut tuollaista tekstiä vaan joku missä kiitettiin kaupoista...Oletko laittanut oikein sen kortin varmistuskoodin ja/tai kortin voimassaoloajan?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat