Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Edullinen mutta hyvä auto 6-henk. perheelle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vähän erilainen kysymys tänne palstalle, mutta suositelkaas tilavampaa henkilöautoa johon sopii 2 aikuista ja 4 lasta ja tietty tilaa pitäisi olla jonkinverran vaikka mökkireissun tavaroille. Edullinen pitäisi myös olla, eli ei mitään tila-Chrysleria :D

Kommentit (5)

Vierailija

meilla siis tuo rellun garnd scenic, penkit 6 ja 7 nousee erikseen takaboksin lattiasta. penkit on sellaista heittosituin mallia, mutta kyllä sinne lapsi mahtu istumaan (jopa minä, 163 cm), vaikkei kovin mukava ole. on siis samoissa hinnoissa isojen farkkujen kanssa, kun tosiaan ei ole aito oikea tila-auto... meillä kylläkin käytössä kaksi autoa, eli harvemmin tarvii kaikkien rellussa matkustaa, mutta kyllä siinä viime kesänä matkusti mökille 2 turvaistuin-ikäistä, 1 teni, kolme aikuista ja koira.

Vierailija

Enka myoskaan Suomen autohintoja (tosin nyt on varmaan siellakin hyva aika ostaa koska laman takia hinnat ovat tulleet alas). Mutta meille (2 aikuista, 2 lasta ja yksi tulossa, plus au pair) ajattelimme Fordin S-Maxia. Ford Galaxykin kiinnosti mutta se paljastui liian korkeaksi meidan autotalliin. ;-) Naissa on 7 paikkaa eli viela yksi ylimaarainen esim. isovanhemmalle. Mies sanoi tuossa ohimennen etta myos Nissanilla ja Citroenilla saattaisi olla jotain kiinnostavaa.

Uusimmat

Suosituimmat