Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Osa-aikaista yksityistä lastenhoitoapua tarjolla kotonamme 01.05.2009 alkaen, enintään 3 krt viikossa. Paikka kahdelle lapselle.Erittäin joustavat hoitoajat, kaikki ajat ja päivät ovat järjestettävissä.

Ikärajaa ei ole. Toivon ainoastaan, että lapsi on vähintään päiväkuiva ja jos tarvetta on yöhoitoon, niin lisäksi toivon lapsen nukkuvan yöt pääsääntöisesti rauhallisesti.Perheeseemme kuuluu 8 vuotias poika, vauva, kaksi kissaa ja äiti ja isä (joka tosin on aina töissä).Kotimme sijaitsee Etelä-Leppävaarassa lähellä Selloa, ja tilaa löytyy pienehkön 3h+keittiö kerrostaloasunnon verran. Kivat leikkipihat ja ulkoilumahdollisuudet.Tietotaitokokemus ja osaaminen löytyy hähes kaikista ruoka-aine-, eläin- ja siitepölyallergioista, astmasta, migreenistä, atooppisesta ihosta ja anafylaksioista.Lastenhoitoalan osaamista löytyy omien ja tuttujen lasten hoitamisen lisäksi vuosien työkokemuksesta lastenhoitajana Espoon kaupungin päiväkodeissa.Ei yltiökonservatiivisille tiukkapipoille eikä muutenkaan hurahtaneille fanaatikoille.Kysy lisää sähköpostitse :)

mari.gylden@luukku.com

Kommentit (3)

En ole käynyt näillä palstoilla ollenkaan, tiedä lainkaan.mistä täällä keskustellaan.Laittaisitko hieman tarkennusta? Tuli karmiva olo. Mistä lyhenteet av ja pph?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat