Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lohimedaljongien valmistamiseen vinkkejä..

Vierailija

Kertokaapas miten valmistatte lohimedaljongit? Mitä mausteita laitatte ja minkä kanssa niitä tarjoatte? Kastike vai jotain muuta? Kiitos vinkeistä :)

Kommentit (3)

Vierailija

eli ensin paistaa kevyesti ne medaljongit (maustaa vaikka sitruunapippurilla tai grillimausteella tai ihan vain suolalla ja tilllillä) ja sitten esim pinaatista ja sipulista, tai tomaatista ja purjosta ja porkkanasta tms hauduttaa lisäkkeen jonka laittaa medaljonkien päälle ja väliin, ja ripottelee vähän parmesania tai sinihomejuustomurua päälle. Ei yleensä tarvi gratinoida uunissa, riittää kun antaa olla vähän aikaa, mutta kestää kyllä lyhyen gratinoinninkin kuivumatta. Lisukkeeksi mäkin yleensä laitan perunaa tai perunamuusia, mutta kyllä joku riisi-ohra tai vastaava sekoituskin käy.

Vierailija

Pyysi tuomaan kaupasta lohta ja pekonia.

Isänsä leikkasi fileestä 2-3cm leveitä paloja.

Poika maustoi (luultavasti) sitruunapippurilla, suolalla ja tillillä.

Kiepautti lohen ympärille pekonin ja kiinnitti hammastikulla.

Laittoi vuokaan ja lisäsi kermaa ja sitruunamehua.

Paistoi uunissa ja herkullista tuli :)

Vierailija

maustan suolalla ja valkopippurilla. lisukkeena perunamuusia ja joku raikas salaatti esimkreikkalainen salaatti. kastiketta en laita jos on muusi.

Uusimmat

Suosituimmat